Mikortól várható, hogy végre nem kell majd maszkot viselni a repőgépen?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már utazni, de ha nem muszáj, nem akarom végigenni/inni az utat csak azért, hogy ne kelljen a szájkosarat hordani. Mit gondoltok, mikor lehet ismét normális módon utazni a repülőgépeken?2022. febr. 1. 16:57
1/8 anonim válasza:
Inkább most menj, amíg ki nem találják, hogy csak ffp2-ben repülhetsz... Az orvosi maszkban jobban kapsz levegőt, vagy felveszel valami fátyolvékony vackot és kész...
Senki nem fogja megjósolni neked, hogy mikortól nem kell egyáltalán maszk.
2/8 anonim válasza:
Édesem, a maszk NEM SZÁJKOSÁR.
Ha tényleg annak érzed, egy jó pszichiáterre lenne szükséged. Esetleg egy jó magyartanárra, aki elmondja a humanizmus fontosságát. De fogadhatnál egy jó biosztanárt is, aki elmondja az alapvető védekezés fontosságát.
Ne légy tróger, nem áll jól neked.
3/8 anonim válasza:
1es,volt ilyen szabaly is Németországba menet, nem tudom él, e még de én sem bírtam elviselni megfulladtam benne igy a bp frankfurt után a frankfurt goteborg már kértem a gépen sima sebész maszkot😂
4/8 anonim válasza:
Mellesleg lehet maszk nelkul utazni, legalábbis ryanair biztos, mert mikor nemrég repultem velük egy pasin nem volt maszk és megkerdeztem a legiutas kísérőt hogy ugyan már ha másik 100 utas elviseli, hiába nem szereti de kötelező, akkor ugyan az úr miért nem... Annyit mondott rá hogy ők napi szinten bemondtak már, szóltak szépen, csúnyábban, sz**nak rájuk így belefaradtak, annyit mondott ha engem zavar üljek el🤷♀️
5/8 anonim válasza:
Bakker, 2 év után ezen rinyál valaki? Nem, én sem szeretem hordani, de volt idő hozzászokni. Kibírható órákon át is.
6/8 anonim válasza:
En szivesen hordom a maszkot, ha cserebe mindig annyi utas lenne a gepen, mint a tavaly novemberi utamkor. Egyedul ultem egy harmas ulesen, kiraly volt.
7/8 anonim válasza:
Az első válasz mi a hócsipkés kézipoggyászos búbánatért lett lepontozva? :D
8/8 anonim válasza:
Leghamarabb Marcius 18.an lesz vege de lehet hogy megint hosszabbitanak, eddig is azt csinaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!