Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Holnap utazom Finnországba,...

Holnap utazom Finnországba, egészen északra. Mehetek már a gépre sínadrágban, rétegesen öltözve?

Figyelt kérdés
Nos nem lesz feladandó poggyászom, mert csak három napra megyek. Lehet több ruhát magamra venni? Plusz mehetek már alapból sícuccban és csizmában? Nem lesz belőle gond? Sokat repültem már, de a sarkkörre még soha, sry :D
2022. jan. 30. 20:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, még fentebb :D
2022. jan. 30. 21:44
 12/18 anonim válasza:
100%
Tesóm most volt Észak-Finnországban, azt mondta nagyon durván hideg volt a mikulás falu és környékén. Ő rendes si cuccot és kb a legmelegebb dolgokat vitte, és azt mondta hogy életében nem érzett ilyen hidegeket :D Szerintem mehetsz ugy a repülőre, de szerintem nem tudsz ugy beöltözni, hogy 3napra elegendő ruhád legyen, hajrá :D
2022. jan. 30. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
Szomoru nyomoru az osszes kerdesed, sot az utazas rovat mar.
2022. jan. 31. 13:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, neked mi bajod?

Amúgy azóta sikeresen visszatértem, nem volt semmi para. Sőt, még a sarki fényt is lattam. Életem egyik legszebb élménye.

2022. febr. 5. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves egészségedre!
2022. febr. 5. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Aha... nem te voltál de már vissza is jöttél... 😂😂😂
2022. febr. 5. 17:55
 17/18 anonim válasza:
Meselnel a sarki fenyrol, te melyik varosban lattad???
2022. febr. 5. 23:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. Csodálatos. Én Saariselkäban voltam egészen fent. Helsinkiből szálltam át, onnan kb. 1 óra 20 perc az út Ivalo repteréig, ami egy nagyon picike reptér, mert csak Helsinkiből jönnek-mennek Finnair járatok. Az első nap volt mázlim a fénnyel és mindöszesen 1-2 percig volt látható, zöldes füstnek tűnt élőben, viszont a fotó gyönyörűen visszaadja, amint meglepődtem, mert telefonnal (iphone) készültek a képek.
2022. febr. 6. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!