Ha veszek weboldalon egy repjegyet, az ár mennyire valós, úgy értem milyen dolgok vannak, amikért plusz kellhet fizetni?
Ha fapados járatra veszel, akkor kb minden más extra költség. Elsőbbségi beszállás, választott ükőhely, extra poggyász, biztosítás, kaja-pia a gépen, stb.
Ettől még a jegy ára teljesen valós, csak ugye tényleg annyit is tartalmaz hogy eljuttat A-ból B-be, semmi többet.
Le van írva, hogy mit tartalmaz az olcsó repjegy. Miért ne lenne valós?
Az is oda van írva, hogy miket tudsz mellé venni plusz pénzért. Ahogy az 1-es is leírta.
Ha fapadosra veszel jegyet, egyedül a poggyászra kell nagyon figyelni, hogy az stimmeljen. Nekem még nem volt rossz tapasztalatom ilyen téren sem, pár izgulós pillanatot leszámítva.
A legolcsóbb utam oda-vissza Milánó volt 3200 forintért. Ha azt nézed, 1600 forintból nem kapsz egy Big Mac menüt, akkor elég fair ajánlat. Jó keresgélést, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!