Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan tudom törölni az...

Hogyan tudom törölni az EasyJet jegyem?

Figyelt kérdés
5 nap múlva repülnék de sajnos nem tudok. Van rálehetőség hogy valamennyit vissza kapok?

2021. dec. 7. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen feltételekkel foglaltál és hogy a járatot mondták -e le vagy csak te nem tudsz repülni. Az olcsóbb jegyek tipikusan kevesebb rugalmasságot jelentenek, jellemzően ezek nem is válthatóak vissza.
2021. dec. 7. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia , köszönöm a válaszod, elösszőr ők töroölték a járatokat , akkor újra foglaltam de most meg én nem tudok menni a COVID miatt . Én hülyeségem volt hogy nem kötöttem biztosítást. Arra lennék kíváncsi hogy érdemes -e időt és energiát bele fektetni hogy töröljem vagy csak símán hagyjam.
2021. dec. 7. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapsz vissza semmit. Szimplán nem mész el.
2021. dec. 7. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Azért egy próbát megérne írásos ügyfélszolgálatra benyújtani orvosi igazolást.

Méltányosságból esetleg dönthetnek úgy hogy mégis,de szerintem elég ritka az ilyen.

A kérdés az ,hogy van e lehetőség magyar nyelven benyújtani ,ami nem valószínű.

A hiteles fordítás jóval többe kerülne,mint amit esetleg visszaadnának.

Ha mégis megpróbálod akkor hivatkozz arra,hogy a korábbi foglalásod ők törölték, gyakorlatilag miattuk lett ez az új időpontod és a betegségről nem tehetsz.

Ilyen típusú magyarázatokat időnként figyelembe vesznek.

2021. dec. 7. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Még annyit,hogy mindenképpen írd bele,hogy neked a visszatérítés kevésbé fontos, tehát kiegyeznél a másik foglalással is.
2021. dec. 7. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem fogsz semmit visszakapni, így jártál.

Egyetlen pozitívumot tudok neked csak említeni, manapság nehéz 4000 forintosnál drágább jegyet venni. SZóval bukni is neéz rajtuk.

2021. dec. 9. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki vàlaszàt, csak hagyom .
2021. dec. 10. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!