Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen extra költség terhel a...

Milyen extra költség terhel a covid óta ha 2 felnőtt repül Magyarországra egy kisbabával?

Figyelt kérdés

USA- Magyarország.

Senki nincs beoltva, mind a 3 amerikai állampolgár, egy felnőtt magyar állampolgár is.

Külföldiek beutazhatnak egyáltalán? Hány és milyen tesztek kellenek? Milyen árban vannak?

Annyit találtam(lehet nem a legfrissebb) hogy kell 2 PCR tesz ha a karantént el akarja az ember kerülni. Tehát akkor 2-2 teszt kell?

Azt tudom hogy visszafele kell 1 teszt.

2021. nov. 4. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Semekkora költséggel nem jár, hiszen az USA-ban is ingyenes az oltás, amit felvehetnek.
2021. nov. 5. 01:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az oltasrol kerdezek hanem a tesztekrol ami nem ingyenes
2021. nov. 5. 02:16
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Remélem nem lehet bejönni teszt nélkül.

20 ezer körül van a pcr teszt.

2021. nov. 5. 03:30
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Azt gondolnánk mi magyar emberek, hogy odakint megjött az eszed és beoltattad magad.

De szerintem az oltástagaadásoddal lejáratsz minket, magyarokat. Erre ugye még sosem gondoltál?

Ráadásul még arra is képtelen vagy, hogy a legalapvetőbb guglizást megcsináld a témában.

Tényleg ilyen mélyre süllyedtél? Tényleg ennyi az átlag magyar iq-ja?

2021. nov. 5. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:

ma 09:52

"Tényleg ennyi az átlag magyar iq-ja?"

És tényleg. A kérdésre nem felelnek, hanem osztják az észt, köztük te is.

Ha egy kérdést feleslegesnek tartasz, lépjél tovább, ahelyett, hogy koptatnád a billentyűzetet.

2021. nov. 5. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:

10 nap karantén beutazas után. Rendőrség ellenőriz.

Ez kivalthato 2db pcr teszttel fejenként. A tesztek között 72 órának kell eltelnie és nagyjából 20.000Ft darabja.

Viszont nem mehetsz ki a karantenbol tesztelni sem, szóval olyat kell kérned aki kijön házhoz. Ennek lehet plusz költsége.

A karantén lehet hotelben, ha a hotel ezt vállalja. Egyéb esetben, csak védettségi igazolvánnyal szallhatsz meg hotelben.

2021. nov. 7. 17:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Tehat mikor megerkezek akkor masnapra ne szervezzek semmi programot?

Kell PCR teszt felszallaskor is, tehat utana mar csak 1 kell az erkezes utan 72 ora mulva vagy kell 1 erkezes utan is es 72 ora mulva megint egy, tehat osszesen 3? Mennyi ideig ervenyes 1 teszt? Elmeletileg a mintavetel utan az utcan, boltban, barhol elkaphatom a covidot es mire megvan az eredmeny addigra covidos vagyok, az eredmeny meg negativ.

Nem tudom mi most az aktualis szabaly, ezert kerdezem. Mindig valtozik, vannak ismeroseim akiket meg sem allitottak a repteren, igy nem neztek hogy be vannak e oltva, van e tesztjuk.

Azert nem oltatom magamat mert nem erzem szuksegesnek es nem is bizok az oltasban. Miert hulyezed le azt aki mashogy gondolkodik mint te? nincs bebizonyitva hogy az oltas utan pl 5 evvel semmi bajod nem lesz.

En szerintem meg az az IQ betyar aki 3 oltast ker es 2 maszkkal a fejen varja hogy mikor lehet a kovetkezot beadatni. Hidd el, hogy Amerikaban is sokan nem kerik az oltast, ez nem magyar dolog.

A teszt eleg kellemetlen es orulnek ha nem kellene ilyen orrba meg torokba nyulkalos teszteknek kitenni magamat. Regen nem kellett teszt es remelem ez nem marad igy orokre hogy teszt nelkul nem utazhatsz. Remelem 1 ev mulva mar nem lesz ebbol a covidbol semmi es olyan konnyu lesz az utazas mint 2020 elott.

2021. nov. 7. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:

10 napig ne szervezz programot!

Leszallas után kell tesztelni, majd 72 óra múlva még 1*.

Ha mindkettő negatív, akkor kapsz igazolást és elhagyhatod a karantént. Az igazolás kiadása is pár napig eltart.

Addig nem mehetsz boltba, sem sehova.

Szóval a 10 nap nagyjából osszejon akkor is, ha tesztelsz.

Pár hét múlva már csak oltással lehet majd étterembe menni, meg fürdőbe, stb...

Szóval, oltatlanul nem lesz nagy élmény a nyaralás....

2021. nov. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!