Az utazáshoz most már kelleni fog a Uniós digitális Covid-igazolvány?
Vagy más néven vakcina igazolás, digitális zöldigazolvány.
Jövő év nyarán Görögországba tervezünk menni a családdal, viszont egyikünk sincs még beoltatva.
Valószínűleg ez az igazolvány már kelleni fog az utazáshoz a jövőre nézve mindig?
Tudom, hogy PCR-tesztet is lehet csináltatni utazás előtt, de az meg macerás, meg gondolom akkor is kell majd ha hazajön az ember...? Ráadásul pénzbe is kerül.
Az esetleg nem merült fel, hogy beoltassátok magatokat? Nem, dehogy, hiszen Karakószörcsök 3. legjobb kőművese és helyettes irodavezető felesége mindenhez, így az immunológiához is jobban értenek a szakembereknél.
Oltasd be magad, szuribeszari.
1-es trollal nem kell foglalkozni, nyomja a szokásos ócska dumáját. Én oltatlanként, kamuteszt nélkül voltam idén 4-5 országban, és a sógoroknál azt a kiírást láttam egy strandon, hogy csak az mehet be, akinek van:
- 72 óránál nem régebbi PCR- vagy 48 óránál nem régebbi antigén tesztje
- két oltása, és a második óta eltelt legalább 22 nap, de legfeljebb 9 hónap
- átesett, nem régebben 6 hónapnál.
Szóval, kérdező, ha szúratnád is magad most, az lehet, hogy jövő nyárra már nem lenne jó, mert lejár a 9 hónap. Persze lehet majd sorban állni a 3., 4., 5. szuriért, félévente vagy évente, egészen addig, amíg ki nem hal az emberiség nagy része.
Ha meg azért dobja fel idén a bakancsot mert nem oltatta be magát,
akkor "megspórolta" a jövő évi görög utat.
Négyeske, attól, hogy te nem tudsz róla (mert a propagandamédia elhallgatja), még sokkal többen halnak (és betegednek) meg az oltástól, mint bármi mástól.
Pl. Dr. Lee Merritt beszél ebben a videóban 27:23-tól:
„Tehát ez az oltási program látszólag több fiatal, aktív szolgálatos embert ölt meg, mint a COVID.”
Vagy Dr. Sherri Tenpenny 38:07-től
Kb. 200 000-en haltak meg az oltás után egy héten belül.
1:01:04-től egy doki arról beszél, hogy tele van a kórház, ahol dolgozik, oltottakkal.
Nem baj, te csak oltasd magad minél többször, hátha szerencséd lesz, és eléldegélsz még pár évig. Végül is a lottón is lehet nyerni...
5. Hol az a szív extra haláleset?
Azóta eltelt még old év és EGYRE KEVESEBBEN HALNAK MEG ÖSSZESSÉGÉBEN, pedig a lakosság több mint 2/3-a kapott 2,3 vagy 3 oltást és ellenben azzal amint itt annó nyomtatok, nincsen félévente oltás....
Erről viszont orrotokat lógatva hallgatók, hogy baszki, nem jött be SEMMI abból amit toltátok.
6-os, a tömeges elhalálozásokat is elhallgatják, de nyilván azért nem tudsz róla, mert a tömegmédiából tájékozódsz. Ha megfelelő forrásokat néznél, tudnál róla. Pl. itt egy videó:
Egyébként mit jelent az, hogy még old év? És az orrotokat lógatva hallgatók? Mondjuk a szív extra haláleset se túl értelmes, de mindegy.
7. NEM TÉJÉKOZÓDOM A TÖMEGMÉDIÁBÓL.
különben meg nekem honnan vannak olyan összhalálozási adatait, amit sehol nem tesznek közzé?
Mit nem lehet azon érteni egyszer S mindenkorra, hogy NEM TÁJÉKOZÓDOM tömegmédiából????
2006 óta nem néztem tévét..... (Példának okáért)
7. Továbbá több ország halálozási adatait ellenőriztem, és szinte mindegyikében nemcsak a járvány közbeni hanem még előtti időket képest is kevesebb haláleset van, tehát a többlet halálozás egy konteós kitaláció.
Mutass példákat arra, hogy többlet halálozás lenne 2021 óta.
Bocsi, de az nem lesz elég, hogy mert te ismersz egy vagy kettő embert aki véletlenül pont azután halt meg hogy kapott oltást.
Tegyük fel eszel valamit reggel, délután rosszul vagy. Nem biztos, hogy a reggeli kaja vont rossz, lehet, hogy 3-5 napja nyaltál be valamit amire nem is emlékszel.
Amúgy a 12féle egymásnak is ellentmondó COVID konteósok millet nem vitatkoznak egymással? Tök jó haverok vagytok, I meg vagyunk a hülyék, közben meg olyan ökörségeket mondtok, amivel ellentmondtok egymásnak.
A 9/11 összeesküvés-elmélet legalább következetes (így sokkal valószínűbb, hogy igaz), abban nincsenek ellentmondások.
Egy kereséssel egymás mellett találtam olyan cikket, hogy nyugati országok többlet halálozást jelentettek 2020, 2021, 2022-re.
Majd ugyanazzal a kereséssel az eredmények között volt az is, hogy ja, de amúgy a statisztikákm szerint mégiscsak kevesebben halnak meg mint pl azon 2-3 év közben vagy éppen előtt.
A halálozási grafikon szinte minden országban 2019-nél kevesebb halálozást mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!