Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Budapestről New Yorkba átszáll...

Budapestről New Yorkba átszállás nèlkül mennyibe kerül egy repjegy oda vissza?

Figyelt kérdés
Vagy pedig ha olcsóbb egy nyugat európai országból repülni,Bp helyet,akkor honnan?

2021. szept. 17. 14:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu kèrdező,ezer ève nem olvasok ès kizártám szinte mindenfèle híreket a külvilágomból.Max a helyi infók èrdekeonek.. Mindenesetre köszönöm a válaszokat,majd kèsőbb a jövőben megpróbálom ha vègre alább hagy ez a covid sztory.
2021. szept. 18. 02:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Off: nem tudom tudod-e de tényleg nem szabad a Schengen zónából belépni az USÁba.

Jómagam Augusztusban voltam Atlantában de én Romániában élek(Kolozsvár) és nem volt gond.

Amit az utolsó ír az is igaz, hogy nagyon nagyon drága minden.

A kérdésre pedig : ha van zöldkártyád akkor nézegess európa városaiból, én 65 ezerért vettem 2 éve repjegyet Madridból Miamiba közvetlen járattal. Madridig pedig eljutottam egy fapadossal.

2021. szept. 18. 08:14
 13/14 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
Nekem a LOT-al pontosan 183500 volt oda-vissza,csak visszafelé helyjeggyel,2019-ben.
2021. szept. 18. 12:12
 14/14 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
Ja bocs,és Budapestről volt ennyi a közvetlen járattal.
2021. szept. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!