Budapestről New Yorkba átszállás nèlkül mennyibe kerül egy repjegy oda vissza?
Figyelt kérdés
Vagy pedig ha olcsóbb egy nyugat európai országból repülni,Bp helyet,akkor honnan?2021. szept. 17. 14:09
11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu kèrdező,ezer ève nem olvasok ès kizártám szinte mindenfèle híreket a külvilágomból.Max a helyi infók èrdekeonek.. Mindenesetre köszönöm a válaszokat,majd kèsőbb a jövőben megpróbálom ha vègre alább hagy ez a covid sztory.
2021. szept. 18. 02:42
12/14 anonim válasza:
Off: nem tudom tudod-e de tényleg nem szabad a Schengen zónából belépni az USÁba.
Jómagam Augusztusban voltam Atlantában de én Romániában élek(Kolozsvár) és nem volt gond.
Amit az utolsó ír az is igaz, hogy nagyon nagyon drága minden.
A kérdésre pedig : ha van zöldkártyád akkor nézegess európa városaiból, én 65 ezerért vettem 2 éve repjegyet Madridból Miamiba közvetlen járattal. Madridig pedig eljutottam egy fapadossal.
13/14 Pálpusztai Dezső válasza:
Nekem a LOT-al pontosan 183500 volt oda-vissza,csak visszafelé helyjeggyel,2019-ben.
14/14 Pálpusztai Dezső válasza:
Ja bocs,és Budapestről volt ennyi a közvetlen járattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!