Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Egyszeri átszállás azt jelenti...

Egyszeri átszállás azt jelenti hogy le kell szállnunk és át szállni egy másik járatra? Ment már így valaki repülővel? Macerás?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

9. már leírtam a 3-as válaszomban, amit jól lepontoztatok.

Több kérdést tettél fel egy kérdésben, én a macerásra írtam, hogy Nem lol

2021. szept. 14. 07:03
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó, kicsit sem kielégítő a 3 -as válaszod.

Főleg nem egy olyannak, akinek ez újdonság.

De, lehet macerás, sok mindentől függ.

Én egy jegyként, egy társasággal megyek, így a bőrönd is megy a másik repülőre, tehát nem kell felvennem a köztes érkezéskor, csak a végcélnál.

De mivel nagy a köztes reptér, és kevés idő van, rohanás szokott lenni. Nem macera, de stressz a kevés idő miatt. A 2. repülőre újra be kell csekkolni, útlevél, kapu keresése.

Ha még külön társaság, külön reptér, akkor még macerásabb.

2021. szept. 14. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha ugyanaz a légitársaság és egy jegyen van nem kell külön beállni a check-inre a második gépnél, hanem ugyanazzal a beszállókártyával tudsz fölszállni a másodikra is. Bőrönd megy tovább. Az, hogy macerás-e az attól függ, hogy melyik reptér és mennyire vagy talpraesett.
2021. szept. 15. 06:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Útlevél vizsgálatra bizony be kellett újra állni Amszterdamban, a transzferen (szóval az átszálló helyen).
2021. szept. 15. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Liszabonban is van passport control de a borond megy tovabb.
2021. szept. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!