Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Zürich - Budapest babával?

Zürich - Budapest babával?

Figyelt kérdés

Zürichből költözünk haza a családommal. A cuccainkat már elintéztük, most már csak nekünk kéne hazajutni, ami annyira nem is egyszerű, tekintve, hogy van egy hat hónapos lányunk.

Két opció van: 1. Beülünk a kocsiba, gyerekülés, letoljuk a 12 órát hazafelé éjjel, amikor a baba zömmel alszik.

2. Repülővel hazamegyünk, aztán én majd visszajövök a kocsiért. Itt főleg a covid miatt parázok kicsit, mert a feleségem és én ugyan be vagyunk oltva, de a lányunk nem. Előny viszont, hogy ez az út két óra alatt megvan, ennyit a baba simán kibír egy helyben.

Ti melyik opciót választanátok?

#repülés babával
2021. aug. 8. 06:31
 1/7 anonim válasza:
100%
Simán utaztunk/utazunk babával 16 órát. Este amúgy is alszik. Mi általában hajnalban 2-3 kor. Többször megállunk, tejcsi, kávé stb. Pelenkázó is van minden benzinkúti mosdóban. Hülyeség annyit utazni oda vissza. Meg ugye anyagilag is többe kerül
2021. aug. 8. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Ha van pénzetek a plusz egy repjegyre, akkor szerintem menj vissza az autóért!
2021. aug. 8. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a kocsit választanám. Minden szempontból teljesen felesleges kör lenne, hogy te oda-vissza utazgass. Bár most az jutott eszembe, hogy repülhetne csak a feleséged és a kislányod, te pedig ezalatt mennél az autóval. De ezt a vírus miatt ugyancsak kihagynám.

Nem ideális a kisgyerekeknek az ilyen hosszú út, de egyszer belefér. Sőt, a kora olyan szempontból ideális hozzá, hogy nem mondjuk 10 hónaposan kell ülve kibírnia, azaz a hordozóban fekvés sokkal jobb a gerincének, aludna is jobban fog tudni remélhetőleg, és még nincsenek külön igényei, mint egy 2-3 éves gyereknek lennének, hogy neki is kell pisilni, mikor értek már oda kérdések, stb. Jó utat!

2021. aug. 8. 12:20
 4/7 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Őszintén szólva én az autós megoldást választanám. Tényleg meg tudtok állni amikor szükséges, egy úttal kevesebb, és a kocsi elég jól ringat, többször aludhat.

Mivel álmosító az autózás, meggondolnám az éjszakai utat is, főleg ha nem vagytok hozzászokva.

Nappal is tudtok haladni, ha alszik még jobban. Ha fent van szórakoztatja egyikőtök, v megálltok.

Mi 2 héten belül 2x voltunk Németországban, és mindkétszer hazafelé szakadó/ömlő esőben jöttünk ködfoltokkal, ide még rohadtul nem hiányzott volna a vaksötét...

Amúgy megoldás lehet, hogy a feleséged a babával repül, te meg hozod a kocsit.

(Mondjuk babával jelen helyzetben meggondolnám a repülést, mert őt semmi nem védi. Hiába van oltva valaki, attól még összeszedheti a vírust, és teszt nélkül repkedhet, terjesztheti. Ha eszik csak leveszi a maszkot...)

2021. aug. 8. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Repulovel a repules masfel ora, de elotte ket orat a repteren toltesz, utana is valahova mesz. Nincs ket ora letolas.

En megszallnek valahol utkozben es igy utaznek kizarolag autoval.

2021. aug. 8. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez lesz, felbontjuk két részre az utat, és közben alszunk valahol. Sajnos kénytelen leszünk nappal menni, mert a kocsit be kell léptetni az EUba és az osztrák vámhivatal csak du 3ig van nyitva.
2021. aug. 8. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak te vezetnél? Ezt a beléptetést rögtön meg kell lépni (nem vagyok jártas ebben)?
2021. aug. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!