Becsipog a nadrág fémgombja miatt a fémérzékelő?
Illeleve olvastam, hogy érdemes pulóvert is vinni a fedélzetre. Nem vagyok fázós, mennyire van hideg repülés közben?
Köszi a válaszokat.
A gepen olyan, mint mikor legkondi miatt fazol. Igen, ha mezitlab, ujjatlanban szallsz fel, biztos, hogy ugy huvos.
Sokminden becsipog neha, maskor meg nem. Semmi kulonos nem tortenik, rovid ideig tart a vizsgalat, es semmi kellemetlen.
Egy nadrággombra általában nem sipákol, övvel viszont már jártam így (nem mindenhol vetetik le). Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy néha szándékosan csipog be a gép akkor is, ha nincs nálad semmi fém, hogy szúrópróbaszerűen ellenőrizzenek.
Ilyenkor sem kell aggódni, megkérdezik hogy van-e a zsebedben valami, megkérik hogy tett szét a lábaidat, előveszik a kézi detektort és azzal végigpásztáznak előről-hátulról.
Egy hosszú ujjú szerintem ajánlott, bár én fázós vagyok. Ha hosszabb útra mész, akkor kérhetsz takarót, szoktak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!