A kézipoggyászomba a repcsin tehetem azt ami már nem fér a bőröndbe?
Figyelt kérdés
pár strandpapucs, vízi cipő, stb.
ugye ezek nem szükségesek a repüléshez, ezért bőröndben a helyük, de ha nem fér be, akkor betehetem a táskámba ugye?
2021. júl. 26. 08:14
1/4 anonim válasza:
Ezeket igen.
100 ml-nél nagyobb folyadékot viszont nem, ahogyan kést/bicskát és körömollót sem. Olvasd azért el a légitársaság honlapján a részletes szabályozást, nehogy meglepetés érjen.
2/4 anonim válasza:
Jah én sokszor van hogy csak kézipogyóval repülök és a snorkel cuccomat abban viszem. Azt raksz bele amit akarsz a szabályok keretein belülmaradva.
3/4 anonim válasza:
Ruhafélét, bármit tehetsz kézipoggyászba... Sokan utaznak _csak_ kézipoggyásszal....
4/4 anonim válasza:
lemaradt a vége: a folyadékokra vonatkozó szabályt persze be kell tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!