A Liszt Ferenc reptérről ki lehet sétálni/oda be?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy az automata ajtó kinyílik és bal láb, jobb láb és már kint is vagy xD
Azt is tudom, hogy van busz, taxi, akármi. Azt is, hogy elég hosszú séta lenne pl a belváros. De ha pl Vecsésre el akar sétálni valaki, lehetséges? Vagy nincs semmi olyan út körülötte, ahol lehetséges gyalogos forgalom?
2021. júl. 24. 14:59
1/1 anonim válasza:
Szerintem nincs gyalogjárda a reptértől. Mehetsz az út szélén ha nagyon megszállott vagy. De a 200E busz megáll a repülőtérnél.
A repülőtérre ki-be sétálhatsz, a váróterem, pihenő rész, mosdó szabadon látogatható, onnantól lehet csak beszállókártyával tovább menni, ahol átvilágítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!