Feladott poggyász nélkül tudok valahogy vinni házi pálinkát magammal?
Megiszod és utazik a gyomrodban. :)
Kézibe max 1 dl-es kiszerelésben mehet folyadék.
Egyébként nem tudom hova utazol, de a világ nagyrészén minőségi szeszesitalok vannak. A vidéki parasztság által sokra értékelt házi pálinka pedig egy rakás szar. Legalábbis a világnak azon a részén, ahol értenek a szeszesitalokhoz.
Az a baj négyeske, hogy én dolgoztam az iparágban, sőt elég sokat éltem külföldön, hogy legyen tapasztalaatom a minőségi szeszesitalokat illetően.
Lévén ez egy utazási topik, és lévén itt hemzseg a rossz ízlés, gondoltam megosztom veled. A pálinka nem véletlenül nem terjedt el a világban: alapvetően szar ital.
Bizonyára népművelés szakon végeztél, ha hivatásodnak érzed, hogy az itt hemzsegő, rosszízlésű plebset okítsad. :)
Ha viszont marketing-szakember vagy, itt a kihívás, terjeszd el a pálinkát a világban! És ne mondd, hogy nem vagy hajlandó olyan reklámozni, ami szar. :)
ötöske, az a baj, hogy te nem a pálinka iparágban dolgoztál, hanem max. a szesziparban, ahol krumpliból, cukorrépa-hulladékból, papírgyári lúgból, egyéb szerves hulladékból ipari szeszt főztek, majd azt aromával ízesítve eladták ilyen-olyan pálinkának. Sőt attól is tartok, számodra a minőségi szeszesital az ilyen ipari hulladékból aromákkal, szí
nezékekkel készített "márkás" italokat jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!