Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ki nem fizetett Wizzair...

Ki nem fizetett Wizzair foglalással mi történik?

Figyelt kérdés
Majdnem végig vittem egy foglalást, majd fizetés előtt rájöttem, hogy módosítanék valamit, de vissza már nem engedett. Bezártam a fizetési adatok megadása előtt az oldalt, és mégis kaptam egy “számlát”, meg hogy egyenlítsem ki az összeget. Láttam, hogy 2013-ban is feltették a kérdést amire az volt a válasz, hogy ha nem fizeted ki, akkor majd ők törlik, de vajon most is érvényes ez? Már 3 nap eltelt. Azért félek hogy valahogy a törlési díjat vagy akármit kiszámláznak a címemre…

#Wizzair #foglalás #Ki nem fizetett
2021. jún. 30. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Azon elgondolkodtál már amolyan 21. századi felvilágosult polgárként, hogy egy végig nem vitt foglalásodat hogyan és miről vonnának le????

Vagy csak nézel ki a fejedből ilyenkor hülyén?

2021. jún. 30. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Elolvastad a kérdésemet? A címem attól még meg van adva a fiókhoz, arra ki tudnának küldeni számlát… Miért kell ilyen kedvesen valaszolni?
2021. júl. 1. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A repjegy vásárlás a fizetéssel megy végbe, azzal jön létre a szerződés, mert ez is szerződés.

A számlát azért küldik, mert átutalásos fizetést választottál, tehát egy díjbekérő számlát küldenek.

Ha nem egyenlíted ki, törlik a foglalást.

A foglalás szó megtévesztő lehet.

Foglalásnak nevezik amikor valaki megvásárolja és ki is fizeti a repjegyet. Pedig az valójában szolgáltatás vásárlás.

A te esetedben valameddig fenn van tartva, de ha nem kapják meg a pénzt, akkor a törlik. Fizetési kötelezettséged nem keletkezik.

Az e-mailt azért is küldték el, mert ha bezárod a böngészőt, akkor később hogyan tudnád, hogy hova mennyit és milyen közleménnyel utalj. Díjbekérő számlát pedig kötelező küldeniük, ha azt várják, hogy fizess, de nem vagy köteles.

2021. júl. 7. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ!
2021. júl. 8. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!