Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mivel tudom igazolni, hogy...

Mivel tudom igazolni, hogy mivel oltottak?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hol akarod igazolni, milyen celra kell?
2021. máj. 28. 12:21
 12/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok, akkor elnézést kérek, ha hülyeséget írtam. Nekem nincs letöltve, de úgy tudtam, erre is jó. Bocs!
2021. máj. 28. 12:25
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

Off, mert a kérdésre nem tudom a választ,de:

#9: április elején oltottak, kaptam ilyet, ahogy tudtommal a kezdetektől fogva mindenki más is. Valamire fel kellett írniuk milyen oltást, és mikor kaptuk.

2021. máj. 28. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, ilyet kaptam, de ez egy sima nyomtatott papir."

És, mi a probléma?

Van rajta orvos pecsétje, aláírása, minden, ami igazolja az oltás beadását. Szemben a kártyával, amelyiken nincs rajta az oltás megnevezése.

Némely országban a kártyát nem fogadják el, a nyomtatott papírt kérik. A régebben oltottaknak sajnos az angolt kérni kell.

2021. máj. 28. 13:34
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
#13, engem is április elején oltottak (Astrával), és nem kaptam ilyet. Családomból más sem.
2021. máj. 28. 14:44
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

"engem is április elején oltottak (Astrával), és nem kaptam ilyet. Családomból más sem."

Valamilyen igazolást csak kaptál?

2021. máj. 28. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
Kaptam, persze, kis félbe hajtott karton igazolást, amint az van, hogy "Ön az imént kapta meg az AstraZeneca Covid-19 elleni vakcina első adagját", vagy valami ilyesmi. De ilyen fehér biankó papírt nem kaptunk, anyámék sem a kínaihoz.
2021. máj. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!