Miért nem kaptam meg a beszállókártyát? (Wizzair)
Megcsináltam az utasfelvételt, letöltöttem a beszállókártyákat. Viszont mikor megnyitottam a pdf file-t, azt írja, hogy "Ez nem beszállókártya". Alatta pedig:
"Az utasoknak meg kell jelenniük a Wizz Air utasfelvételi pultjánál okmányaik ellenőrzése és a beszállókártya átvétele érdekében, mielőtt áthaladnának a biztonsági ellenőrzésen a beszállókapuk felé. Ennek elmulasztása az utaztatás megtagadását vonhatja maga után."
Ez valami Coviddal kapcsolatos dolog? Nem láttam még ilyet, mit jelent ez a gyakorlatban? Akkor kapom meg a beszállókártyát, amikor már indul a járatom, vagy menjek be hamarabb?
Szia!
Nem tudom hova foglaltad a repjegyet, de nekem jó néhány éve ugyanez volt a Wizzair dubaji járatával.
Ugyanezt az üzenetet kaptam, ezért nem is nyomtattam ki semmit.
A check-in pultnál kérték volna a beszállókártyát. Elmondom, hogy milyen üzenetet kaptam. Kinyomtatva persze nem volt és ez a fájl akkor már nem volt elérhető.
Javasolta a check-ines, hogy menjek át a Wizzair pultjához. Ott elmondtam mindent és nagy sokára azt tudták megállapítani, ketten hosszan tanakodva, hogy igazából az nem a beszállókártya, eddig igazam van, de mégis azt kellett volna kinyomtatni.
Tehát nem beszállókártya, de kellett volna és azzal kaptam volna meg a beszállókártyát, de így reptéri check-in lesz ami jóval drágább.
Akkor még nem volt mobilnetem, a reptéri wi-fi nagyon gyenge volt, de sikerült okostelefonon megcsinálni az utasfelvételt és az okostelefonos elektronikus beszállókártyát felmutatni.
Totális félretájékoztatás volt, mert ha egyszer ez nem a beszállókártya, azt majd a check-in pultnál fogom megkapni, akkor elvileg elég lenne az útlevél.
Hogy ez rendre így van-e, ha valami plusz ellenőrzést kell végezni vagy Dubaj specifikus dolog a Wizzairnél azt nem tudom, de minimum a kommunikáció volt nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!