Mennyi idő Svájcból a hazaút repülővel, mindent beleszámolva?
Legfőképpen azok véleményére vagyok kíváncsi, akik Svájcban élnek, és rendszeresen hazautaznak Magyarországra meglátogatni a családot.
Onnantól számítva, hogy elhagyod a lakásod, mennyi idő alatt jutsz haza? Repülőtérre kiérni, repülőtéren kiállni a sort, mindent beleszámítva.
És mennyire nehéz repülőjegyet szerezni? Tehát mennyivel előtte kell eldönteni, hogy mikor akarsz hazautazni?
Minden ilyen hazautazással kapcsolatos részletre kíváncsi lennék, idő, elérhetőség, ár szempontjából is.
Valamint hogy mely városokból megy közvetlen járat, átszállás nélkül.
Én legalább hasznos infó reményében jöttem ide. Hogy te miért jössz ide ezt írni, inkább az elgondolkodtató.
Az utazási idő pedig számomra fontos, mert gyakran járnék haza, és lehet, hogy ha kapok egy álláslehetőséget Zürichban, és egyet Bécsben, és nehéz eldönteni mert hasonlóan jó a kettő mindent figyelembe véve, akkor jelenetheti az a különbséget, hogy amúgy mennyire gyors és könnyű hazautazni.
Köszönöm. Hűha, ez így sokkal jobban hangzik, mint amire számítani lehetett. Így hamarabb hazaérnék Svájcból, mint a jelenlegi Ausztriai lakhelyemről.
Már ezért a válaszért megérte megkérdezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!