Ha repüléskor viszek ajándékot az utaskísérőknek, az út alatt mikor van a legideálisabb idő arra hogy átadjam, illetve beszéljek velük pár szót?
Görcsösen ragaszkodsz ehhez. Miért?
Bajt akarsz?
Azért ragaszkodik hozzá, mert bukik az egyenruhás sztyuikra, és az otthoni magányában erre gerjed a fürdőszobában esténként.
Ha a repülés érdekelné -vagy a fiúk-, akkor a pilótáknak vinne...
Mélyen tisztelt 8-9-13-as válaszadók.
Lehetséges hogy már többször repült meg látott repülőgépet,mint Ti. Egyeltalán nem kérdezett ördögtől valót, sőt. Szerintem nincs abban semmi kivetni való, ha valaki kedveskedni szeretne a "sztyuiknak".
Tudomásom szerint azért találták ki ezt az oldalt, hogy emberek kérdéseket tegyenek fel és lehetőség szerint normális/használható választ kapjanak. Nem azért, hogy egymást szekáljuk és előítéleteket fogalmazzunk meg!
Szerintem nagyon kedves és aranyos dolog ajándékot adni(persze a szabályoknak megfelelően), mert kivétel nélkül megérdemlik. Akárhányszor csak utaztam mindig jókedvű és barátságos légiutas-kísérőkkel találkoztam.
Mindenféle álszentség nélkül csak azt tudom mondani hogy nyugodtan vigyék nekik ajándékot, csak tényleg nézz utána milyen szabályok vonatkoznak erre.
Egyébként, én egyből felszállás után adnám oda, miután kikapcsolták a biztonsági öv lampáját.
Ha megmondod, hogy földi kolléga vagy, nem fognak elhajtani akkor sem, ha épp akkor mész hátra hozzájuk (előre inkább ne, mert azt minden utas látná), mikor csevegés van. A repülésben nagy az összetartás, és egy gyors 2 perces köszi meg átadás nem vesz el óriási időt tőlük. Órákat persze ne légy ott, de nem is úgy veszem ki, hogy ezt akarnád. Ha pedig nem találsz ilyen alkalmat, még mindig odaadhatod nekik, mikor leszállsz, csak akkor lehetőleg az utolsók között tedd ezt, hogy ne tarts fel senkit.
Egyébként szerintem is kedves ez a gesztus. Én nem repülök ugyan, földön vagyok, de nekem is mindig jól esik, mikor egy-egy utas vagy kolléga ilyen figyelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!