Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha repüléskor viszek ajándékot...

Ha repüléskor viszek ajándékot az utaskísérőknek, az út alatt mikor van a legideálisabb idő arra hogy átadjam, illetve beszéljek velük pár szót?

Figyelt kérdés
Beszálláskor sietni kell hogy mindenki a lehető leghamarabb a helyére kerüljön, fel-leszálláskor mindenkinek ülnie kell, az út közben meg a szerviz miatt elfoglaltak, ha meg van két percük gondolom megisznak egy kávét és egymással beszélgetnek, pihennek ha tudnak valamennyit. Szóval nem tudom, mikor nem lennék útban nekik. Egyébként csak simán kedvességből vinnék ajándékot mert én is a légitársaságnak dolgozom, csak földi pozícióban :) Szóval nem business class upgrade-re pályázok vagy udvarolnék nekik :D Szokás ez egyáltalán?

2021. jan. 16. 14:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi hatos, én felpontoztalak :)) csak valami duty free-s csomag csokira gondoltam, amiben több kis csoki van egyenként becsomagolva (higiéniai okokból, meg így könnyebb elosztani). Nyilván nem szállnék fel egy egész tortával a gépre :D én úgy tudom hogy az ilyen házi készítésű dolgokat nem szabad az utaskísérőknek elfogadni, de az előre csomagolt csokikkal nem lehet gond :) Miket szoktatok kapni?
2021. jan. 17. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

Görcsösen ragaszkodsz ehhez. Miért?

Bajt akarsz?

2021. jan. 17. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

Azért ragaszkodik hozzá, mert bukik az egyenruhás sztyuikra, és az otthoni magányában erre gerjed a fürdőszobában esténként.

Ha a repülés érdekelné -vagy a fiúk-, akkor a pilótáknak vinne...

2021. jan. 18. 14:08
 14/15 anonim válasza:
55%

Mélyen tisztelt 8-9-13-as válaszadók.

Lehetséges hogy már többször repült meg látott repülőgépet,mint Ti. Egyeltalán nem kérdezett ördögtől valót, sőt. Szerintem nincs abban semmi kivetni való, ha valaki kedveskedni szeretne a "sztyuiknak".

Tudomásom szerint azért találták ki ezt az oldalt, hogy emberek kérdéseket tegyenek fel és lehetőség szerint normális/használható választ kapjanak. Nem azért, hogy egymást szekáljuk és előítéleteket fogalmazzunk meg!

Szerintem nagyon kedves és aranyos dolog ajándékot adni(persze a szabályoknak megfelelően), mert kivétel nélkül megérdemlik. Akárhányszor csak utaztam mindig jókedvű és barátságos légiutas-kísérőkkel találkoztam.

Mindenféle álszentség nélkül csak azt tudom mondani hogy nyugodtan vigyék nekik ajándékot, csak tényleg nézz utána milyen szabályok vonatkoznak erre.

Egyébként, én egyből felszállás után adnám oda, miután kikapcsolták a biztonsági öv lampáját.

2021. jan. 18. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmondod, hogy földi kolléga vagy, nem fognak elhajtani akkor sem, ha épp akkor mész hátra hozzájuk (előre inkább ne, mert azt minden utas látná), mikor csevegés van. A repülésben nagy az összetartás, és egy gyors 2 perces köszi meg átadás nem vesz el óriási időt tőlük. Órákat persze ne légy ott, de nem is úgy veszem ki, hogy ezt akarnád. Ha pedig nem találsz ilyen alkalmat, még mindig odaadhatod nekik, mikor leszállsz, csak akkor lehetőleg az utolsók között tedd ezt, hogy ne tarts fel senkit.

Egyébként szerintem is kedves ez a gesztus. Én nem repülök ugyan, földön vagyok, de nekem is mindig jól esik, mikor egy-egy utas vagy kolléga ilyen figyelmes :)

2021. márc. 6. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!