Hogy tudom átfoglalni a repjegyet, ha a gyerek betölti a 2 évet?
1. Olyan szó, hogy átfoglalni nincs ilyen értelemben, legfeljebb módosítani a foglalást!
2. Felhívod a Ryanairt vagy írsz nekik emailban, és érdeklödsz, hogyan lehet a visszaútra a jegyet módosítani, kicserélni vagy a különbözet megfizetésével érvényessé tenni.
Az addig oké, hogy veszek másik jegyet, csak ez nem kivitelezhető az esetemben.
Mert
1. A 19.000 ft-nyi csecsemő jegy ára kellene vissza. Illetve azt ki kellene szedni az eredeti foglalásból
2. Önmagában a gyermek jegyet nem engedi foglalni a rendszer, ha megnézitek csak úgy lehet hogy minimum 1 adult is kell mellé..
Úgyhogy most várok a Ryanair chaten live agentre, mert emailekre nekem még soha az életben nem válaszoltak. Úgy látszik még senki nem volt ilyen helyzetben :/
Engedi a Ryanair az átfoglalást? Érdekes....
Szerintem simán bebuktad ezeket a jegyeket, hiszen nincs hatarzar, nem töröltek a járatot, a te saját döntésed, hogy nem mentek. Ergo fogod magad és veszel 3 új jegyet és nem kapsz vissza semmi pénzt.
Ez nem egy új keletű dolog, máskor is át lehet tenni, csak húzós a díja.
De sikerült beszélnem live agentel, átteszem jövő évre, utána arra a járatra vennem kell egy sima adult jegyet, majd írni nekik, a csecsemő jegyet törlik és visszafizetik, a külön foglaltat meg hozzárendelik díj mentesen az eredeti foglaláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!