A Schipholon melyik terminálra érkeznek Oroszországból és melyikről indulnak Bp-re a járatok? 1 óra 25 perc átszállás nehezen mozgóknak esélyes?
Ha egy légitársaság adja el a jegyet, akkor a csatlakozás reális, hiszen az ő saruk, hogy elérd a gépet. A Moszkva-Amszterdam viszonylatot a SkyTeam gépei repülik alapvetően és abból a KLM repül Budapestre, tehát ha a KLM-nél (Aeroflotnál, Korean Airlines-nál, hót mindegy) veszel egy jegyet, akkor nem lesz gondod.
Ha valami trükközésre gondolsz, azt felejtsd el, ha két jegyed van, akkor ilyen rövid idő sehol nem elég.
A frankfurti reptéren lehet jelezni, hogy az ember nehezen mozog és van utaskísérő szolgáltatás. Láttam az egyes terminálok között elektromos kisautókat, rajtuk csücsültek a nénik, reptéri alkalmazott vezette őket.
Gondoltam, milyen praktikus, hiszen jól kilépve, mozgójárdákkal és lifttel együtt volt, hogy nekem 40 percig tartott az átszállásnál eljutni egyik terminálról a másikra.
A Schiphol is hatalmas, ott is biztosan van ilyen szolgáltatás, előre meg kell kérni.
Töltsd le a Schiphol appot, az mutatja hol van az adott járathoz rendelt kapu, az alapján pedig látod a terminált is.
Budapestre az új részről indulnak a gépek,legalábbis a KLM járatai, az a főbejárattól jobbra van. Lehet segítséget kérni előre is, de amúgy másfél óra elég az átszállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!