Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tudok segitseget kerni a...

Tudok segitseget kerni a Budapesti repuloteren, ha panikbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon sulyos panikbetegsegem van, es esetenkent kepes vagyok bantani magamat vagy akar masokat, vagy akar elajulni, ha a rohamot kivalto szituacio nem valtozik. Altalaban gyakorlott vagyok a triggerek elkeruleseben, pl mindig priority boardingot veszek, hogy nyugodtan a tomeg elott jussak fel a gepre es minel hamarabb a helyemre keruljek es megnyugodjak. A kiszallasnal elore sietek, hogy minel hamarabb kijussak az epuletbol. Elore leforgatom a fejemben mikor mit milyen sorrendben fogok csinalni, hogy az a leheto legjobb legyen, b, c, d terveket gyartok minden eshetosegre, es igy tovabb. Amint latjatok, tenlyeg eleg elcseszett vagyok. Az most a problema, hogy holnap kell repulnom Budapestre es az uj ellenorzesek miatt varhatoan orakat kell majd sorban allnom a tomeg kozepen, teljesen egyedul, idegenek kozott. 100 %, hogy nem fogom kibirni es osszeomlok. Nagyon felek, rettegek, mar most hiperventillalok es remegek, mint a kocsonya, pedig meg el sem indultam itthonrol. Felhivtam a repteret megkerdezni, van e valami segitseg ilyen esetben, a wizzairhez iranzitottak, hogy ott kerhetek asszisztalast....de ok meg azt mondtak, csak mozgasserultekre vonatkozik vagz ertelmi fogyatekosokra (mondjuk amikor ez ramtor, az vagyok, olyankor meg kommunikalni sem tudok....) Szoval most nem tudom, mi lesz velem. Probaljak e meg beszelni valami ott dolgozoval, ha megerkezek? Vagy azt fogja hinni, hogy csak probalom kikerulni a sort? Varjam meg, amig rohamot kapok es osszeesek, es akkor talan segitenek? De mi van, ha azt hiszik, megjatszom? Esetleg igzam le magam a repulon, hatha segit? De az is elsulhet visszafele..... nyugtatom nincs, csak gyogynovenyes, ami szart se er.... szerintetek mit csinaljak?
2020. júl. 18. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Ne aggodj, a biztonsagiak vagy a tobbi utas majd "segit", de ha a repulogepen okozol felfordulast, azert bortonbe is kerulhetsz.
2020. júl. 18. 21:15
 2/3 A kérdező kommentje:
A repulogepen nem szokott nagy problema lenni, ketszer volt eddig, hogy nagyon hangos, felelmetes utasok (reszeg tarsasagok) miatt ramtort a panik, de a szemelyzet nagyon kedves volt, elultettek, meg megengedtek, hogy inkabb alljak es beszelgessek veluk hatul egesz uton.
2020. júl. 18. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tömeg, alig van ember a reptereken.
2020. júl. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!