Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Utazás Franciaországba?

Utazás Franciaországba?

Figyelt kérdés
Keresgettem interneten de nem igazán értem hogy most akkor mi van. Kell egy negatív koronavírus teszt hogy be engedjenek? És ha haza jövök 2 hét házi karantén? Valaki aki tudja írjon legyen szíves normálisan. Köszi

2020. jún. 12. 09:01
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt olvasgattam de nekem nem tiszta.

2020. jún. 12. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az utazásod célja?
2020. jún. 12. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Mi nem tiszta ezen?

"Turizmus céljából történő belépés továbbra sem lehetséges."

Csak akkor mehetsz be Franciaországban, ha francia állampolgár vagy, bejelentett lakcímed van, stb. Egyenlőre továbbra is zárva vannak az országhatárok!

"A Roissy repülőtér (CDG) új normákat állít fel a járatsűrítésekre való felkészülés részeként (az utasok hőmérsékletét valós időben mutató hőkamerák felszerelése). Orly repülőtér várhatóan június 26-án újra megnyílik az utazók elött, az egészségügyi helyzet javulásának és az ágazat felkészülésének függvényében."

A lényeg a lényegben: ha turistaként szeretnél az országba belépni, akkor az egyenlőre NEM LEHETSÉGES, ha minden okés, akkor talán jún. végétől lehet menni, de ez még nem 100%.

2020. jún. 12. 09:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Látogatóba mennék. Akkor jelen állás szerint ha nem lesz addig módosítás, nem mehetek.
2020. jún. 12. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Látogatóba nem - még várnod kell egy kicsit vele.
2020. jún. 12. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Június 15.-én megindulnak a rendes nemzetközi járatok. A tesztelés attól függ, melyik országból érkezel, de Magyarország nem tartozik közéjük.

Hogy a visszamenetel után milyen intézkedések vannak otthon, azt nem tudom.

2020. jún. 12. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os, hiába indulnak meg a nemzetközi járatok, ha nem rendelkezik az adott ország állampolgárságával vagy bejelentett lakcímmel, NEM ENGEDIK BE az országba. Pl. Barcelonába jelenleg is vannak járatok, csakhogy a légitársaságnak nem kötelessége ellenőrizni a beutazás jogosultságát, így még az is előfordulhat, hogy megveszi a jegyet, elutazik és a francia reptérről visszafordítják - mint ahogy az Barcelonában megtörtént egy magyarral. nem jogosult turistaként belépni az országba - jelenleg.

meg kellvárni, míg megnyitják a turistaforgalom számára is a határokat - ennyi.

2020. jún. 12. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 7. válaszoló!

Az én testvérem nem francia állampolgár, mégis jún. 16.-án érkezik Franciaországba.

2020. jún. 14. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Jún. 15-től a franciák megnyitják más EU-s országok felé a határaikat, utazási céllal.
2020. jún. 15. 08:11
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

Ugyanezt írtam pár napja (8. vagyok).

Tegnap kiderült, hogy egyetlen kivétel Spanyolország.

De a húgom Magyarországról jön holnap.

2020. jún. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!