Vajon Aug elejen vissza lehet majd repulni a UK-ba?
Mivel en es a gyerekem is itthon ulunk mar 7 hete, Majus vegen szeretnenk hazautazni Mo. - ra. En iskolaban dolgozok, ha nemnyitnak majd mar ki az iskolak Augusztusig, akkor (tobb okbol is) haza szeretnenk menni. Mar most meg kene vegyem a jegyeket, de nem tudom, hogy visszafele beengednek e majd minket az orszagban. Mi Skociaban elunk, a lanyom brit allampolgar. En nem, de letelepedett statuszban vok. Most meg tart a karanten, de Augusztus meg messze van. Vagy amugy is visszaengednek minket, ha itt a lakcimunk, munka,meg minden?
Kockaztassak, hogy foglalok jegyet es hazamegyunk?
Tenyleg? En azt olvastam vhol, hogy csak allampolgarokat engednek be. Es a 2 het karanten mar itt is el a UKban?
2 hettel suli kezdes elottre vegyek jegyet vagy raerunk visszajonni par nappal elotte is? Tudom, hogy Aug- ig meg valtozhat minden, csak velemenyekre vok kivancsi.
Nincs kötelező karantén. Én nem voltam karanténban, másnap mentem dolgozni
(első vagyok)
Nem tudom mi lesz agusztusig, lehet addigra mindent feloldanak, de az is lehet, hogy szigorúbb lesz minden.
Én mondjuk megyek vissza Magyarországra július elején is de akkor már kocsival. Ha visszajöttünk, nem szándokozom karanténban lenni utána sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!