Más Európai országból (pl. Hollandia) mikor jöhetnek leghamarabb Magyarországra (Budapestre)?
Figyelt kérdés
A jelenlegi vírushelyzet miatt tudom, hogy a beutazás meg van tiltva/esetleg két hetes karanténba kell lenned utána. Van arról bármi hír, hogy mikortól oldják fel ezt a korlátozást vagy mikor vizsgálják felül? Sajnos sehol nem találtam semmiféle dátumot erre vonatkozóan.2020. máj. 3. 17:27
1/6 anonim válasza:
Nincs semmi megtiltva. Eindhovenből napi szinten jönnek a járatok. Egyik ismerős egy hete jött haza, semmiféle karantént nem rendeltek el. Bár úgy hallottam, hogy az elég esetleges.
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a Holland ismerősöm bármikor Budapestre jöhetne és (valószínüleg) karanténba se helyeznék?
2020. máj. 3. 17:50
3/6 anonim válasza:
Ezt nem tudom megmondani. Vagy igen, vagy nem. Nem igazán következetesek a hatóságok.
4/6 anonim válasza:
Jelenleg zárlat van. Csak magyar állampolgárok és egy két ország uzletemberei léphetnek be az ország területére. Továbbá a tranzit utvonalakon a román és bolgár vendégmunkások, de az csak tranzit.
5/6 anonim válasza:
Szerintem szeptemberig beindulnak
6/6 anonim válasza:
Hollandia egy nagyon fertőzött ország. Ha a hatóságok onnan beengednek valakit, akkor az azt jelenti, hogy szeretnék, ha itt is nőne a fertőzés (ha már annyi ágyat szabadítottak fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!