Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Idén nyáron már lehet repülni...

Idén nyáron már lehet repülni Európa-szerte korlátlanul?

Figyelt kérdés
Már most elegem van a bezártságból, és abból hogy még a szomszéd városba sem lehet elutazni! Minden program lemondva! Április végén lenne repülőutam, de a mostani helyzet szerint az is sztornó, de még reménykedem, hogy mégis utazhatok. Nyáron is repülnék több helyre, megőrülök, ha akkor is ez a karantén lesz, és nem mehetek sehová! Különben muszály leszek felíratni nyugtatót! 😠 Itthon nem lehet ezt kibírni.

2020. márc. 24. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, 10-es, én elég sokat tanultam és dolgoztam azért, hogy beleférjen egy-egy távoli vidék meglátogatása és pár európai utazás egy évbe. Mondjuk gazdagnak sosem mondtam volna magamat, de lehet, hogy a te szemszögedből nézve az vagyok, nem tudom. De az biztos, hogy számomra az utazás nem egy unaloműző, sekélyes valami, hanem a világról szerzett tudásom kibővítésének egy hatékony eszköze és az is tuti, hogy képes és hajlandó vagyok felelős döntéseket hozva adott esetben lemondani egy-egy utazásról. (Például március elején már mondtam le üzleti utat, holott a célország Spanyolországban még vígan ment a fiesta.)
2020. márc. 26. 06:59
 12/13 anonim válasza:
69%
Szerintem annyira fel fog menni a repejegy ára, hogy luxusnak fog számítani az utazás.
2020. márc. 26. 07:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12-est lepontozták, pedig igy lesz. Gazdasági szakemberek is ezt jósolják. Olyan lesz a repüles mint kb 20-30 évvel ezelőtt. Tehát luxus. Nem lesznek mar 10 meg 20 ezer forintos repjegyek, miután csomó légitársaság be fog csődölni. Vagyis a csóri marad a seggén.

Talan nem is baj, ha megszűnik a tömegturizmus.

2020. márc. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!