Magyarbarni777 kérdése:
Dubaiba lehet utazni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy dubaiba lehetne e utazni a következő hetekben? Illetve, hogy igaz e az, hogy az útlevélben nem lehet usraeli pecsét?2020. márc. 17. 13:18
1/6 anonim válasza:
Itthon "dubajozzál", biztos találsz megfelelően fizetőképes pasikat...
:)))
2/6 anonim válasza:
Mit nem lehet azon érteni, hogy ne utazz el?! Remélem napokon belül lezárják a repteret is, mert többek között az ilyen nyughatatlan emberek miatt tartunk ott, ahol.
3/6 anonim válasza:
Maradj otthon a fenekeden. Most ez van ha véget ér ez a mizéria akkor mehetsz.
4/6 anonim válasza:
Usraeli pecsét nincs egyetlen útlevélben sem, és nem utazhatsz. Személyforgalom csak a kintről beutazó magyarok számára lehetséges, kifelé nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem usraeli hanem israeli. Tudjátok én egész évben külföldön vagyok és éppen azért jöttem haza hogy nyaraljak erre ez van fosni kell attól ami itt van évek óta. Az influenzaban többen megfognak idén is halni de akkor már uzsgyu neki mindenki bármerre. Ez az ember egy vezethető szamár
2020. márc. 17. 23:26
6/6 anonim válasza:
5-ős, kérlek fogd fel, hogy a cél most közös: a teljes emberiség körében széthuzni időben a járvány terjedésèt, mert ha szabadjára engejük azt, az reménytelenül túlterhelné az egészségügyi ellátórendszert, mivel túl sok ember szorulna intenzív ellátásra - akár a te idősebb vagy krónikus beteg rokonaid, barátaid, sőt, a hírek szerint ha kisebb arányban is, de életerős fiatalok is kötöttek ki kórházban emiatt. Ezért kell most néhány hétig otthon maradni. Nem csak neked, hanem mindenkinek. Ez közös érdek, kérlek , vedd ki most belőle a részedet!
Köszönöm , köszönjük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!