Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi lesz, ha utazunk Párizsba?

Rodi91 kérdése:

Mi lesz, ha utazunk Párizsba?

Figyelt kérdés

Március 26-29ig utaznánk ketten a párommal Párizsba. Nyilván már hónapok óta le van foglalva a repjegy,és a szállás is. Egyik sem lemondható,mert úgy mindig olcsóbb,és soha fel sem merült eddig,hogy lemondjuk. Legszivesebben most sem mondanám le,mert egyáltalán nem parázok ettol a vírustól. Viszont amitől tartok,hogy akármelyik oldalon,vagy akár mindkét oldalon megszívjuk a karanténnal. A másik meg,hogy addig még van majdnem 3 hét,mi van ha már kint vagyunk és addigra lezárják a határt,vagy hasonlók. Valaki,aki kint él,vagy jobban informált Franciaország,főleg Párizs fronton,hogy mit tudunk tenni,mit tegyünk az írjon valami infót.

Ha megpróbálok rákeresni,hogy mire számítsak egy Párizsi úttal jelenleg,csak akciós utakat dobál ki. 😅

Köszönöm,aki tud segíteni! 🙂

2020. márc. 10. 19:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Olvass vissza, mi sem tudunk többet, mint te. Beteg lehetsz, behurcolhatsz, bezárhatnak, kizárhatnak, nem indul, zárva van, elmarad, nem élvezed - csak pár kulcsszó.
2020. márc. 10. 20:07
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
En mennek, egyszer elunk a sors kiszamithattalan.
2020. márc. 10. 20:08
 3/21 anonim ***** válasza:
65%

Ha Booking-on foglaltatok, most speciális feltételek vannak mindenhol, gyakorlatilag minden lemondható.

A repjegy meg, ha tényleg időben és jó áron vettétek, nem nagy tétel.

Én ezt az utat most elengedném.

2020. márc. 10. 20:23
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem az lesz, hogy nem utaztok. Lehet, hogy addigra, már be se lehet menni párizsba.
2020. márc. 10. 20:55
 5/21 anonim válasza:
63%
MOndjuk ne legyetek hülyék és most akarjatok utazgatni.
2020. márc. 11. 09:51
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Segíteni nem tudok, mi Athénba utaznának ugyanakkor.

A szallast ma lemondtuk, ha tudunk menni, akkor foglalunk újra. A reojegyre hiába van biztosítás nem lemondhato (mármint a vírus miatt nem), így ha bukunk, akkor fejenként 14.000 forint a mínusz, az meg azért nem nagy tétel. Mi sem a vírustól, hanem a karanténtol tartunk.

Azért remelem el tudunk utazni.

2020. márc. 11. 12:03
 7/21 Huziga válasza:
100%

Múlt hét szombaton utaztunk volna Athénba családilag 2 gyérekkel...nem mentünk.

A szállást bookingon intéztük, de ingyenes lemondással, előrefizetés nélkül, így az nem veszett el.

A repjegyeket még októberben vettük, 108000 Ft-ot buktunk. A 4 jegy 28000 volt, viszont mindig veszünk ülőhelyet és priority szolgáltatást.

Én azt mondom, jól tettük, hogy nem utaztunk, mert sosem lehet tudni. És elsősorban nem is magam miatt, de a gyerekekkel hogy értetjük meg, ha pl.nem tudtunk volna hazajönni stb.

2020. márc. 11. 13:53
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek máskor, Párizsban úgyis lezárták csomó túristalátványpsságot.
2020. márc. 11. 15:27
 9/21 anonim ***** válasza:
25%
4-es vagyok. Miért 0 a válaszom?
2020. márc. 11. 16:05
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem is tudom felfogni, hogy bárkiben komolyan felmerül, hogy most megy valahova...
2020. márc. 11. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!