Eilatba repjegy?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata, hogy Eilatba mennyibe kerül a repjegy október vége és november eleje körül kb? Tudom, hogy messze van még az időpont de nem találtam semmi infót és kíváncsi vagyok :/2020. márc. 8. 14:56
2/4 anonim válasza:
Tavaly én 25-ért vettem oda-vissza október elejére extrák nélkül, de utána lement 15-20 közé, szóval kicsit drágán vettem.
3/4 anonim válasza:
Talan aprilistol megszunik a kozvetlen Wizz jarat, ha osszel nem inditjak el ujbol, akkor 30 ezer folott lesz egy atszallasos repjegy.
4/4 anonim válasza:
Az október vége, nov eleje körül egy elég tág fogalom. Ugyanis tartalmazza az iskolai szünetet, ami elég drága. Viszont nov elejétől karácsonyig bármely időpontra fogsz taláálni 3000 Ft/út árban jegyet. Bármelyikre, érted?
Azok az árak, amiket a ryanair most kitett azoknak van, akik nem gondolkodnak.
EGyébként azon nem gondolkodtál még, hogy ha október végén mennél, akkor közelebb és olcsóbban is fogsz jegyet találni olyan helyen, ahol jó az idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!