A biztonsági ellenőrzés után hogy tudok kimenni a reptérről (Budapest)?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamit a Heinemannban,ezért arra gondoltam,hogy veszek egy pár ezer forintos repülőjegyet,megveszem amit akarok,aztán egyszerűen nem repülök el.Hogy tudok távozni ilyen esetben? (megj.: Amit akarok venni,konkrétan sehol máshol nem lehet kapni,még ebayen sem,és nagyon fontos lenne nekem.)2020. márc. 2. 11:45
2/7 anonim válasza:
Szerintem ki tudnal menni de en itt mas problemat latok. Ha jol tudom, az a bizonyos Heinemann vammentez (duty free) uzlet.
Abban az esetben fel kell mutatnod a beszallokartyat ha vasarolni akarsz, de az arut nem kapod rogton kezbe. Azt etviszik a repulohoz es csak a beszallasnal kapod. Velem ugy volt, mar egy par alkalommal.
3/7 anonim válasza:
Lenne beszállókártyája. Az meg hogy odaviszik a géphez, kényelmi szolgáltatás csak.
Simán ki tudsz jönni, nem vagy köteles felszállni.
4/7 anonim válasza:
Rendeld meg neten, a duty-free uzletek az evezred atverese, sokkal dragabbak.
5/7 anonim válasza:
Megkeresed az Exit feliratot, és arrafelé távozol :) Pont múlt héten jöttem úgy haza Frankfurtból, hogy ugyanoda, a beszállító kapuk közé engedtek vissza minket kiszálláskor, mint ahonnan indultunk. Az pont az A oldal vége felé volt, ott közel volt a kijárat, de biztos, hogy máshol is ki van írva. Le kellett menni lépcsőn a csomagfelvételhez, és onnan simán jöttünk kifelé.
6/7 anonim válasza:
Ahogy az 5-ös írja, vannak olyan járatok, ahol a shopi részbe engedik vissza az utasokat, tehát ki lehet jönni "legálisan" a poggyászfelvételen keresztül. Ferihegyen nekem még soha nem volt olyan, hogy a gépnél adták csak oda, amit vettem.
7/7 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, mi az, ami csak és kizárólag ott kapható, sehol máshol. Ezért én tuti nem vennék repjegyet, inkább valami alkalmazottal beszélnék, hogy hozza ki nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!