Hol tudok olcsó repülőjegyet venni?
Figyelt kérdés
Prágába mennék a párommal, de kb. 20 ezer mindenféle illetékkel/fő. Nekünk ez elég sok, olyan 12-ből szeretnénk kihozni. Lehetséges ez? Ha nem repülővel, akkor mivel éri meg menni?2020. febr. 8. 13:05
1/9 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy semmiképp se írd meg mikor utaznátok illetve, hogy melyik légitársaságokat nézted meg eddig.
2/9 A kérdező kommentje:
Február végén, március elején van mindkettőnknek szabija. 2. hét, feb 28-tól. Ekkor lenne ideális. A ryanair oldalát nézegettem.
2020. febr. 8. 13:27
3/9 A kérdező kommentje:
2 hét, feb. 28-tól*
2020. febr. 8. 13:27
4/9 anonim válasza:
Feb 29-től két hét most éppen 14500 fejenként, ennél lényegesen olcsóbb szerintem nem lesz. Azt mondjuk nem tudom mit akartok Prágában csinálni két hétig, szerintem az rohadt sok idő ott.
5/9 anonim válasza:
Olcsó repülőjegyet úgy kell venn, hogy az ember nézi rendszeresen és megveszi ha neki megfelelő az ár.
Csak tájékoztatásképp, a mőlt hétvégén voltam PRógóban péntek-vasárnap közt 6000 Ft-ért.
Február vége még mindig holtszezon, erősen irreális a 20 ezres ár.
Amúgy mondták már neked, hogy felejtsd el azt az illeték szót? Úgy tűnik tőle, mintha sosem utaztál volna még.
6/9 anonim válasza:
Praga Budapestrol ~5 ora autoval. Ehhez kepest repulovel nemcsak draga, de siman hosszabb a repterre es repterrol utazassal, becsekkolassal, sz*rakodassal egyutt, kotottseggel jar, csomagot is csak nagyon korlatozottan tudsz vinni.
7/9 anonim válasza:
Prágába legésszerűbb vonattal utazni. Autóval sosem mennék, mert nagyon körülményes maga az út, és a parkolás majdnem lehetetlen.
8/9 anonim válasza:
6-osnak: nincs mindenkinek autója...
Kérdező, nekem Ryanair febr 28-ra 7.200 ft-os jegyet hoz ki, márc. 14 vissza szintén ennyi - ez fejenként kb. 14.500 ft oda-vissza.
Vonattal sem olcsóbb, Prága kirándulójeggyel 49 euró oda-vissza.
9/9 anonim válasza:
8-as vagyok: 2 hétre a szállás és a kaja igencsak húzós tud lenni, ha 8 ezerrel olcsóbb repjegy fér csak ki, akkor mi lesz a szállással? - hacsak nem ismerőshöz mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!