13 hónapos babával megyünk majd nyaralni repülővel. Babavizet lehet vinni? Többi lent.
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok, hogy 13 hónapos lesz a kisfiam amikor megyünk nyaralni repülővel.( wizzair)
Mennyi babavizet engednek fel?
Tápszer port is fel lehet vinni vagy bébiételt? Tápszert nem szeretnék előre készíteni mert 1 óra alatt megromlik. Nem nagyon találtam információt a wizzair honlapján.
Hogy viselte a repülést? Főleg a fel és le szálláskor. (próbálok neki adni innivalot vagy tápszert, csak olyan gyorsan megissza), cumizni meg nem szeret.
Juj, milyen emberek vannak itt :D
Mi fél évessel is repültünk már.
Baba cuccok más elbírálás alá esnek, mint az általános szabályok. Külön táskában vittem mindent. Szólni kell előre.
Vizet egyébként a biztonsági ellenőrzés után is vehetsz. Sok ásványvíz ugyanolyan, mint a babavíz, csak nem hívják külön babavíznek, de ugyanúgy adható babáknak.
Sokat utazom, szinte mindig van kisgyerek a gépen. Semmivel sem zavaróbb, mint a felnőttek. Azok közül se tud mindenki viselkedni :D
Én is pont ezt akartam írni, miben jobb egy üvöltő gyereknél a félrészeg brit/orosz/piréz vagy mondjuk a lábrángós indiai/sziú/roma vagy a mosdatlan francia/magyar/bolíviai?
Ráadasul a szülőknek is lehetnek utazási céljai, rokonlatogatas is lehez az ok, nem ertem, mi ez az averzió a kisbabák repülése ellen...
Pár napja nekem is volt egy kérdésem a másfél éves babámmal és repüléssel kapcsolatban.
Ez a facebook-os villantós, önzö segged stb.. hozzászóló ott is ott volt..
Egy ilyen ember, akit ennyire zavar más utazása, az miert nezegeti az utazós kérdéseket?
Miért nem a reményvesztettekét állította be magának???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!