Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Járatmódosítás?

Járatmódosítás?

Figyelt kérdés

0 0 8273

Sziasztok!Novemberben vettem jegyet egy Budapest-Róma útra! Május 8 . Indulás 06:55 érkezés 08:30!Ez van a járatinformáción is amit emailben kaptam.Ma megnéztem a Rayanair oldalán is a foglalásomat és ott 06:00 indulás 07:30 érkezés van.Ennek van valami jelentősége?

2020. jan. 8. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy csak egy órával módosíttták, és nem egy fél nappal... Ilyesmi bőven előfordul. Nem küldtek e-mailben értesítést?
2020. jan. 8. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"

Mi történik, ha a Ryanair megváltoztatja a járatom indulási idejét?

Az indulási idő megváltoztatásáról a Ryanair minden utasát értesíti a foglalás során megadott e-mail címen, de javasoljuk, hogy utasaink a honlapunk Foglalásaim kezelése menüpontjában ellenőrizzék le a foglalásukat, mielőtt elindulnak a repülőtérre.

Ha egy járat indulási idejét jelentősen megváltoztatjuk (legalább három órával előbbre hozzuk vagy későbbre toljuk), és a járat nem váltható ki másik járattal, igény esetén jóváírjuk vagy visszatérítjük a megváltozott indulási idejű járattal kapcsolatos összes befizetést. Ezenfelül további felelősséget nem vállalunk."

2020. jan. 8. 13:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kaptam e-mailt!
2020. jan. 8. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor követni kell a honlapon leírt javaslatot. Indulás előtt ellenőrzés.
2020. jan. 8. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez többször is változhat májusig? Először repülök így nem tudom,hogy van ez.
2020. jan. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!