Hogyan derithetem ki, mikor érkezik egy gép?
Figyelt kérdés
Lányom irt, hogy kedd délelőtt érkezik Berlinből Ferihegyre. Meg szeretném lepni és kimenni elé de nem árult el járatszámot, mikor indul Berlinből stb. Nem tudok semmit.
Meg lehet valahol nézni, hogy aznap mikor érkeznek be gépek? Sajnos csak olyan oldalakat találtam eddig, ahol repülőjegyeket lehet foglalni de az nem jó.
2019. dec. 15. 14:44
1/4 anonim válasza:
Az easyjet-nek 9:10-kor a ryanair-nek 9:05- kor ér be a berlini járata. A wizzair 23:00-kor. ezek csak a közvetlen járatok. Lehet nem azzal jön. Jó lenne tudni, hogy melyik társasággal jön.
2/4 anonim válasza:
www.bud.hu
És ott a menüben kiválasztod az "érkező járatokat". A keresőbe be tudod írni a várost, ahonnan várod a gépet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a fáradtságot, hogy utánanéztetek. MEgtaláltam, kiderült!
2019. dec. 15. 16:50
4/4 anonim válasza:
Ha van kedved élőben követni a gépet, akkor ajánlom a flightradar24.com oldalt:) járatszámot beütve látni fogod, hol járnak épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!