Melyik Usa városba érné meg Budapestről közvetlen légi járatot indítani? (bővebben alább)
nem tudom megerne e, de indithatnanak egy BUD - LAX jaratot, amivel sok itteni magyarnak tennenek hatalmas szivesseget, plusz a Szingapur New York recordot is megdonthenek ami a leghosszabb jaratot illeti
(Dreamliner 20 ora alatt meg is tenne siman)
Talan Atlanta.
Lehet nem lakik ott sok magyar, illetve nem sok atlantai akar Budapestre menni de az egy nagy repuloter, sok csatlakozassal.
Budapest- Newyork is jo lenne mert onnan mar csak 2 oras repulout nekem.
Szerintem leginkabb Atlanta mert az az egyik legnagyobb repter a vilagon sok csatlakozassal mindenfele.
Talan meg Boston lehet jo, onnan konnyen elerhetoek a keleti parti nagyvarosok. Bar Washington ugyanilyen ok miatt szinten jo lehet.
Seattle Dallas Denver felejtos szerintem.
Bar leginkabb egyik jarat se erne meg, mivel nem akkora az amerikaba iranyulo turizmus itthonrol, hogy megerne fenntartani ezeket a jaratokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!