Milyen érzés először repülőn ülni? Félek tőle. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 15:10
1/11 hollófernyiges válasza:
Ha megvolt a felszállás, utána már csak olyan mintha egy távolsági buszon ülnél.
2/11 anonim válasza:
Hát igazából szerintem nem nehéz elképzelni. Először felgyorsít olyan 2-400ra a földön, az belenyom kicsit az ülésbe, majd felemelkedik, ott nekem mindig bedugul a fülem. Ennek az érezhető része tart olyan 4-5 percig, majd simán csak olyan mint egy busz. Ahogy a busz a göröngyös úton turbulenciakor a repülő is zötyög. A leszállás semmi extra, amit érzel belőle a leszállás, olyan mintha a busz belemenne egy hatalmas kátyúba. De igazán semmi okod félni tőle, az egyetlen rossz dolog a repülésben a helyed mérete🙂 Legalábbis fapadoson mindenképp, a 178 centimmel (18/L) mindig meggyűlik a bajom a lábtérrel☺️
3/11 anonim válasza:
Nekem felrobbant a dobhártyám az első alkalommal. Arra figyelj oda.
4/11 anonim válasza:
Először olyan, minthogyha simán beülnél egy ülésbe. Főleg, hogy akkor még áll a gép és nem történik semmi különös.
5/11 anonim válasza:
Én nagyon féltem az első repülésnél,kicsit kellemetlen a felszállás.Az utóbbi pár alkalommal a leszállás is de hatalmas élmény nagyon megszerettem.Nem lesz semmi gond.
6/11 anonim válasza:
Maga a repülés nem gáz ☺ A gyorsulás sztem marha jó ,amit nem szeretek,amikor megyünk felfelé és bedönti a pilóta a gépet (fordul) akkor picit elszédülök. De kibírható és szép amikor a felhők felett mész ☺
Első alkalommal Gozo-n voltunk,sziget,tengerpart,de mindig lemaradtunk a naplementéről. Hazafelé úton sikerült elkapni
7/11 pincopallino válasza:
Legyen nálad cukorka vagy rágó. A felszállás és leszállás alatt megelőzheted vele a fülfájást
8/11 anonim válasza:
Először inkább izgatott voltam, mint féltem. Azóta viszont félek. Főleg a felszállás kellemetlen, fönn már jó a kilátás meg ilyenek. A leszállás pedig megkönnyebbülés. Ha tehetem tompítok alkohollal. Sok alkohollal.
Viszont sokan szeretik. De hogy miért...
9/11 Lekri válasza:
Első alkalommal eldől, hogy szereted, vagy utálod-e, de félni semmiképp nincs okod. Én imádom, mindig keresem az alkalmat, hogy repülhessek. amikor eldobbant a földről az maga a szabadság, megszűnik tér és idő. Szuper! Ha bedugul a füled, fogd be sz orrod és tégy úgy, mintha ki akarnád fújni (az orrodon át), attól kipattan.
10/11 anonim válasza:
Dugd be valamivel a füled a nyomásváltozás miatt. Megfelel akár a vatta is. Ez csak fel és leszálláskor kell, utazómagasságban már kiveheted. Tudni fogod mikor, mert a stewardess-ek rögtön elkezdenek mászkálni. Különben meg bemondja a gép kapitánya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!