Van olyan, hogy az ember sejtjeiből kimegy egy megtörtént dolog?
Ültem repülőn (többször is) az 1. az picit fura volt ugye a felszállás, légnyomás újdonság volt mint minden 1. repülés. Aztán azóta többször ültem ugye már hozzászoktam és szinte olyan mintha egy vonaton vagy autoban ülnék, semmi extra érzés. De van pár ismerősöm aki sosem ült és ahogy egyre többet beszéltek erről, úgy érzem mintha az én sejtjeimből vagy véremből vagy a testemből kiment volna a repülés "tapasztalata" és mikor legközelebb fogok repülni a testem úgy érzékeli mitha először repülne. Ilyen létezik? Hogyha repültem már akkor be van kódolva a testembe az már hogy repült? És ez eltud veszni? Mert ugye fizikailag megtörténtek a repülések, de úgy érzem, hogy az ezekkel szerzett "tapasztalat" elveszett volna, és olyan érzés lessz legközelebb repülni mint életemben először. Ilyen van?
Nemtudom mennyire érthető a dolog, ez olyan érzés vagy információ amit nem lehet azavakban elmondani vagy csak nagyon nehezen.
Ha a "sejt" szót lecseréled a "gondolat" vagy "agyműködés" szóra, akkor van olyan.
Ezt a helyzetet leginkább hiszékenységnek nevezik. Neked elég bármiről beszélni, ha az elér egy minimális szintet, sutba dobod az összes tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!