Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Magyarország - USA repülővel?

Magyarország - USA repülővel?

Figyelt kérdés
Utazott már valaki Itthonról közvetlen repülőjárattal Newy Yorkba, vagy más amerikai városba? Mennyi idő az út és mekkora eséllyel zuhanhat le útközben a gép az óceán felett? Mert azért elég nagy a táv. Tudtok ilyen esetről egyáltalán? Ja és mennyibe kerül kb egy jegy? Előre is köszi a válaszokat.

2019. okt. 1. 14:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy ha lezuhantunk volna akkor ez van, úgysem tud az ember mit csinálni."

Hogyne tudna, el tudja kerulni a repulozest.

2019. okt. 1. 19:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már. Sokkal nagyobb eséllyel csap el egy autó az utcán, és szörnyethalsz, minthogy egy jól megtervezett és felszerelt gépen, profi személyzettel meghalsz a zuhanásban.
2019. okt. 1. 19:56
 23/28 anonim ***** válasza:
32%
Tudod, ez olyan, mint a teherbeeses. Vedekezes nelkul sokmindent el kell talalni, hogy felcsinalodjon a menyecse. Aztan kotonnal az esely meg jobban lecsokken, talan 3-4%? De ha egyszer megtortenik akaratod ellenere, nem fogja erdekelni, hogy annak biza milyen kicsi eselye volt! :D
2019. okt. 1. 21:55
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat. :) így már azért kezdenek eloszlani a kételyeim.
2019. okt. 1. 22:48
 25/28 anonim ***** válasza:
86%

Statisztikailag a repülés az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma. Naponta többszáz ember repüli át az Atlanti óceánt gond nélkül. Ha neked is van lehetőséged rá, ne hagyd ki!

Egyébként a táv és az óceán számít a legkevesebbet a biztonság szempontjából. Mivel az út kritikus részei a felszállás és a leszállás, eléggé kicsi a jelentősége, hogy a kettő között mennyi idő telik el. Ha a gépek valami meghibásodik, az éppúgy megtörténhet 2 óra alatt, mint 12 alatt. De ezeket a gépeket nagyon szigorú szabályok szerint ellenőrzik és karbantartják, tehát sokkal kisebb az esélye, hogy valami elöregszik, elromlik, mint bármely más közlekedési eszköz esetén. Ha mégis meghibásodik valami, akkor sem zuhan le a gép azonnal. Sok eszközt lehet nélkülözni a kényszerleszállás idejére, és a pilóták fel vannak készülve ezekre a helyzetekre.

2019. okt. 2. 07:42
 26/28 anonim ***** válasza:
84%

Azt remélem tudod, hogy a zajszűrős füles nem fogja kiszűrni a gyerekvisítást... egyébként én is ajánlom, a gép alapzaját remekül elnyomja, de a visításhoz "kicsit" komolyabb cucc kellene, a hirtelen hangokat nem képes egyből kompenzálni a technológia.

2019. okt. 2. 09:22
 27/28 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
85%

Most voltam júniusban,New Yorkban.Egy-két jó tanács:

a repjegyet min. fél évvel előre vedd meg,az utazás előtt két héttel nekem már 90 ezerrel drágább lett volna.Ha lehet közvetlen járat legyen,a LOT indít Budapestről B787-eseket,ezek most a legmodernebb repülőgépek.Ha nem egyedül mész lehetőleg vegyetek helyjegyet,ez +6-9 ezer/fő,mert korántsem biztos,hogy egymás mellé rak a rendszer.Odafelé kicsivel több mint 8 óra,visszafelé pont nyolc óra volt az út.Lehetőleg minél előrébb üljetek a gépen,sokkal halkabb,és hátrébb egyre hidegebb van,ne kérdezd miért.Utolsó húsz sorban mindenki pokróccal ült.Mobilon zene,meg olvasnivaló legyen nálad,hiába van szórakoztató elektronika a gépen.Ha félsz,kezd el edzeni magad,nézz utána mindennek ami a repüléssel kapcsolatos.A megosztó csatornák nagyon jók erre,pilóták magyaráznak el mindent,mi miért történik,tökéletes terápia.Nálam biztosan nem rettegtél jobban,de a repülés minden percét imádtam.Pontosan tudtam,hogy a gép minden rezdülése miért történik.:-)Hát ennyi,bocs ha hosszú voltam.

2019. okt. 2. 16:04
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon hasznos volt, ami írtál köszönöm szépen. Fel készülök majd akkor. :)
2019. okt. 3. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!