Elférek egy ülésen vagy már kettőt kell vennem?
Inkább szűkösebb, mint tágasabb.
Nézd meg, hogy a business class mennyi lenne árban, ott szerintem jobban elférsz.
Nem valószínű, hogy elférsz: én 20 kilóval kevesebb vagyok, de éppen hogy csak elférek egy ülésen.
Jobban ajánlom, hogy ha megteheted, akkor 2 ülést vegyél, mert hosszú az út (nem egy Bp- Thesszaloniki a maga másfél órájával) és sem Neked, sem a melletted ülőnek nem lesz jó hosszú távon, ha 1 ülésen feszengsz.
Valamint igen, még megnézheted a Business class-t is, hátha ott jobb.
Mindenképpen normál ülésekre 2 jegyet vegyél. DE lehet van xxl hely, vagy kérdés, hogy elsö osztály jegyei milyen árban vannak.
Téle repültem fapadossal, de normális ülések voltak.
Mellettem egy pár ült, a nö kb 80kg lehetett, magas volt, a férfi meg kb 100kg lehetett és alcsony. A férfi ült mellettem(középpen), és ahogy ellazult a lába mindig az enyémnek ért. Mikor elaludt telejsen nekem nyomta.
Engem nagyon idegesített, mert pl a férjem 90kg és 185cm magas, de ö mindig a külsö üléshez ül, hogy kitudja elöre nyujtani a lábát. Ök is választhattak volna külsö ülést akkor nem zavarnak engem.
Èn 2x úgy ültem vissza, hogy szó szerint bele rugtam az emberbe(direkt), hogy vegye már észre magát, hogy a 2 órás úton húzza magát össze, és akkor elférünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!