Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 10 napra elég lehet a wizzair...

10 napra elég lehet a wizzair kézipoggyász?

Figyelt kérdés

"Ingyen az utastérbe vihető kézipoggyász (40 × 30 × 20 cm), amelyet az ülés alatt kell elhelyeznie"

Megszámoltam és ez marha kicsi, nem a szabvány méret, viszont normális kézipoggyásznál már dupla ennyit akarnak lerabolni. Akinek van tapasztalata, elmondaná mire elég ez?

2019. szept. 8. 16:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%
@14 Utazni nem megyünk bőrönddel, mert hasznavehetetlen. A bőrönd jó üzleti utakhoz, meg ilyen egy szállodás láblógatáshoz, minden más esetre hátizsák, méretet lehet variálni igény szerint.
2019. szept. 9. 00:00
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

#21 azért én ezt a helyedben újragondolnám... A sérült derekammal sosem cipelnék egy nagy hátizsákot, mikor kényelmesen húzhatom magam után a bőröndöt, amibe egyébként könnyebb is bepakolni, és nem úgy jönnek ki belőle a ruhák, mintha a kutya szájából húznám ki... Az emberek 95 %-a bőrönddel utazik, és ez így van évszázadok óta, nem véletlenül. A hátizsák akkor praktikus, ha sokat gyalogolsz teljes menetfelszereléssel. Pl. zarándokút, vándortábor.

Ettől függetlenül a napi programokhoz persze bedobok egy kis hátizsákot...

2019. szept. 9. 08:52
 23/23 anonim ***** válasza:
A legfejlettebb országokat leszámítva a világ igen apró részén van olyan közlekedési infrastruktúra, hogy egy bőröndöt tisztességesen lehessen húzni, de legalább jól össze is lehet törni meg beszakítani. Egy átlag hosszabb utam áll 6-10 szakasznyi repülésből meg egy csomó buszos, vonatos útból, hát pakolgassa a rosseb a bőröndöt. Nyilván ha az ember Santorinire megy és a reptértől taxizik egyszer a szállodáig, akkor sima ügy, egyéb esetben elég rossz ötlet a bőrönd. Legalábbis én nem húzkodnám keresztül Indiában a tehénpakkokon.
2019. szept. 9. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!