Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Gyerekként lehet Londonba utazni?

Gyerekként lehet Londonba utazni?

Figyelt kérdés
Haverommal mennénk el 1 éjszakára, ő 17 én 16.. Ez megoldható? Szükség van-e esetleg felnőttre?

2019. szept. 5. 17:09
 1/6 anonim válasza:
100%
Hol alszotok? Mert szállást nem kaptok, az fix.
2019. szept. 5. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha a határon esetleg megnézik a személyit és látják, hogy 18 alattiak vagytok, nincs nálatok papír a szülőtől, akkor mit csináltok?

(Az Airbnb járható út lehet, de nekem pl. semmilyen tapasztalatom nincs vele.)

2019. szept. 5. 17:57
 3/6 anonim válasza:
95%
Szülői papír, szállást itthonról foglalni, kifizetni és előre lelevelezni velük, hogy mi a helyzet. Én így szoktam a gyereknek és eddig nem volt gond.
2019. szept. 5. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
16 éves kor felett minden kérdezősködés nélkül lehet repülni. A szállást valóban érdemes a szülőknek előre foglalni és jelezni, hogy a fiatalok mennek.
2019. szept. 5. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de egy éjszakára nem éri meg. Csak az utazás rengeteg időt vesz el: eljutni a reptérre 2 órával a járat indulása előtt, 2 óra a repülőút, ezután kijutni a reptérről és be a városba... 2x fél nap eltelik utazással, így hasznosan töltött idő alig lesz, míg a költségek jelentős része (repjegy, Airbnb szállás takarítási díja, stb.) nem kevesebb, mint több napra.

Ahogy leírták: repülni lehet, fapados társaságokkal is. A honlapon elérhető felhasználási feltételek között részletesen le van írva, hogy ha kell valamilyen papír, akkor mit várnak el. Szállást is lehet. A szállodáknak általában saját szabályzata van, ami elérhető a honlapon, az olcsóbb apartmanok vagy Airbnb szállások esetén pedig gyakori az egyedi elbírálás, tehát érdemes néhány jó szót írni magatokról (vagy a szülőknek rólatok), és megemlíteni, hogy nem 30 fős, házrombolós, rókázós házibulit terveztek, csak egy szolid városnézést.

2019. szept. 6. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

" 2x fél nap eltelik utazással, így hasznosan töltött idő alig lesz... "

Nem is a kútúrszomj vezérli őket, csupán kell pár fotót lőni a fészbúúkra.

2019. szept. 6. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!