Miért nem tudok foglalni a Wizz Air oldalán?
Figyelt kérdés
Miután kiválasztottam a járatot és az időpontot, és a tovább gombra kattintok, mindig csak az a hibaüzenet jön, hogy "válasszon járatot az odaútra". Holott már kiválasztottam. Próbáltam egy irányba, úgy se ment, oda-vissza irányba, úgy se ment.2019. szept. 5. 16:54
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem rá kellene valamelyik felkínált lehetőségre böknöd (magyarul opcióra).
Ez azt jelenti hogy meg mondod melyik módon utazol. Ugyanis van poggyászos meg poggyász mentes csóringer vagy elkényeztetett liba opciójuk is.
2/8 anonim válasza:
Nem csak rákeresni kell hanem ki is választani. De szerintem jelezz a wizznek hogy hiába az edfigi erőfeszítések így sem gyp-biztos a weboldaluk.
3/8 A kérdező kommentje:
Odáig már nem jutok el, hogy poggyász vagy sem. Kiválasztom az időpont(ok)at, utána jönne a tovább gomb, de az már nem vezet sehova, csak azt kéri, hogy válasszam ki, amit már kiválasztottam (az odautat).
2019. szept. 5. 17:22
4/8 anonim válasza:
Mert nem választottad ki. Kattints a basicre az oda útnál meg a visszaútnál is. Ha nem megy irány a legközelebbi állatkert és ott egy középügyes pávián megcsinálja neked.
5/8 anonim válasza:
Rá kellene kattintanod a járat kiválasztasa utan hogy melyik csomagban akarod venni a jegyet. Basic meg a többi lehetőség kőzül.
6/8 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire nyomi, azért ennyire nem bonyolult az oldal...:D
1. Tervezés, járatkeresés. Beütöd, hogy honnan hova és mikor.
2. Kijön két sáv, amolyan idővonalszerű, ahol be van jelölve a két választott időpontod, illetve az előtte utáni napok árral együtt. A sáv alatt pedig az, hogy "ÁRAK MUTATÁSA ENNYITŐL" Na ARRA KATTINTS RÁ.
Ott kihozza, hogy basic, wizzplus vagy wizzgo csomagot akarsz, és azt is ki kell választanod. Ugyanígy a visszaútnál. És majd akkor mehetsz tovább...
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon nem boldogusz a weboldallal, akkor kipróbálhatod az appot is, az kicsit gördülékenyebb szerintem.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült végre. Arra nem jöttem rá, hogy az árra még rá kell kattintani a tovább előtt. Azt hittem, hogy egy későbbi fázisban kell még hozzáadni az extra áras dolgokat. Valamikor kb 10 éve, mikor utoljára a Wizz Airrel utaztam, még úgy volt.
2019. szept. 6. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!