Los Angeles-be repülök Novemberben, mik a teendök?
Nem bántásból. De nem értem ezeket a kérdéseket. Tudod, hogy novemberben repülni fogsz, tudod a légitársaságot is. Miért olyan nehéz megnyitni a honlapjukat, és elolvasni a szabályzatot? Minden levan írva feketén-fehéren, hogy mi vihető fel a gépre, és mi a feladottba.
Ha már a gyakorit használod.- Olyan nehéz a régi 1 millió ugyanilyen kérdéseket átolvasni? ANnyian leírták már, miért kell a 2150452637 ugyanilyen kérdést feltenni újra??
1) Hordohato tolto nem lehet a feladott cosmagban, tehat jo hogyha felviszed. Ha veletlen olyan taskad van amibe bele van epitve a tolto (powerbank), azt nem szoktak engedni a fedelzeten sem (legitarsasag fuggo), gondolom nem ilyened van
2) Etelt lehet felvinni, de BA is fog adni napszaktol fuggoen reggelit/ebedet/vacsorat (hosszu ut, legalabb ket meleg etkezes lesz + egy hideg). Ez szerintem eleg.
3) Folyadekot csak 10*100ml (zarhato tasakban) lehet atvinni a biztonsagi ellenorzesen, de a repteren vehetsz vizet. Ez is folosleges, BA fog adni korlatlan vizet/uditot, (bor/sor is lesz szerintem). Bar azert egy palack viz sosem art.
4) Vigyel fel valami melegebb ruhat, pulcsi, a fedelzetre, fazhatsz a legkonditol.
5) Atszallasra gondolom lesz eleg idod (London?), semmi extra, feladott csomagodat atrakjak, te meg atsetalsz a megadott kapuhoz (ez eltarthat 10-15 percig). + UK nem schengen, nem tudom atszallaskor at kell-e esni ott hatarellenorzesen.
Jo utat!
Légitársaság függő, miket engednek fel mekkora csomagban, és hogyan mikor működik a check-in, ezt a BA oldalán nézd meg.
Néhány plusz tipp, ami jól jöhet:
- legyen nálad kézfertőtlenítő, hosszú út esetén akár fogkrém-fogkefe
- legyen nálad hidratáló krém, mert nagyon rossz a levegő a gépen, és kiszárad a bőröd
- vigyél egy pulcsit, mert hűvös lehet a gépen
- zárt cipőben menj (nem muszáj, de szerintem kényelmesebb, meg nekem fázik a csupasz lábam a gépen)
- ha van elég időd az átszállásra, akkor nem lesz vele gond, minden reptéren egyértelműen ki van írva, hogy merre kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!