Legolcsóbb repülőjegy?
Balira szeretnék utazni, és ha nem néztem meg vagy 10 oldalt, akkor egyet sem, de nem találtam nekem megfelelő árú jegyet...
Akik gyakran szokták utazni, tudnának segíteni olcsó jegyet találni?
Az akciós jegyek közt is kerestem, de azok nem mennek Balira.
Köszi :)
Azt elfelejtettem írni, hogy max 15.000-et szánnék rá
Köszi
Gondolom, elírtad, 150 ezer akart az lenni.
Egyébként olcsó jegyeket úgy szoktak keresni, hogy a célállomástól indulsz visszafelé. Megnézed, oda melyik társaságok mennek és honnan, kiválasztod azt, amelyik a legolcsóbban és a hozzád lehető legközelebbről indul. Aztán így mész visszafelé, amíg eljutsz olyan repülőtérhez, ami számodra megközelíthető. Egy fiktív példa: Mondjuk Balira van x nevű indiai fapados társaságnak járata Új-Delhiből, aztán találsz mondjuk egy török járatot Isztambulból Új-Delhibe, Isztambulba meg megy a wizz. Ezt persze össze kell egyeztetni időpontok tekintetében is, meg bőven rá is kell hagyni az esetleges késések miatt. A hátizsákos turisták így szokták összeállítani a jegyüket. Nyilván nem feltétlenül kivitelezhető, ha mondjuk másfél hét szabid van az egészre, és abból egy hetet szeretnél Balin tölteni. Ebben az esetben azt tudod csinálni, hogy folyamatosan figyeled az árakat, és lecsapsz, amikor olyat találsz, ami olcsó.
🤷 olyat szerettem volna, ahol a természet, a helyiek, és a kultúrájuk elég közel van, és megtudom ismerni őket. A táj is nagyon megtetszett, és találtam egy szállást amihez nagyon közel van pár vízesés, stb.
De ha tényleg kivitelezhetetlen, változtatok az elképzeléseimen
Minden válasz jól jön 🧘
Itt tudsz keresni olcsó repülőjegyeket:
Hát Bali az pont nem ilyen hely. Egyik felét legyalulták olaj pálma ültetvénynek a másik része meg turista gettó. A tengerpart meg olyan szemetes, hogy attól vérhasat kapsz ha ránézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!