Milyen oldalról tudnám legolcsóbban beszerezni a repülőjegyeket?
Figyelt kérdés
Egy elég távoli, költséges úton gondolkodunk és szeretnénk (diákok lévén) a lehető legolcsóbban kivitelezni. Angol és magyar oldal is jöhet.
Köszi :)
2019. júl. 24. 17:15
1/7 anonim válasza:
Segitene, ha megosztanad velunk az uticelt..
2/7 D. Brasco válasza:
Skyscanner
Google flight search
Ezek minden honnan listázzák az árat,aztan kivalasztod amelyik neked tetszik es lefoglalod a legitarsasag oldalan
3/7 A kérdező kommentje:
#2-es
Amit ezeken találtam, annál jóval olcsóbbakra is akadtam. 200000 ft alatt itt nem volt, máshol 160000ért is sikerült találni :/
2019. júl. 24. 18:09
4/7 anonim válasza:
Közvetlen járatokra akármelyik random oldal jó ami nem foglalkozik értékesítéssel. Átszállásos jaratokra meg még nem találtam olyat ami igazán jó lenne. Skyscanner elég fapad ilyen téren az azair.eu már kicsit komplexebb de sokszor volt hogy magamtól találtam jobb ajánlatot mint amit ott kidobott.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem közvetlen. Valahol mindenképp át kell szállni, Franciaországtól Kínáig találtam opciókat:D
2019. júl. 24. 19:26
6/7 anonim válasza:
Azt még mindig nem sikerült ideböfögni, hogy hova akartok menni.
7/7 anonim válasza:
Elso vagyok. Talan ha leirnad hova akarsz menni konnyebben ajanlanank, sot tovabb megyek, meg segitenenk is keresni.
Ha esetleg megsem sikerulne, allamtitok vsgy nem tudom, akkor a
Momondo.com eleg jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!