Volt már ott valaki? Itthon ez az egyik legszebb hely.
Ma délelőtt megyek Mátraverebély Szentkútra, idén már sokszor voltam, de annyira szép a táj hogy szinte vágyom rá hogy újra és újra ott legyek.
Vannak ott éjszakai túrák, 13.-ik században épült remete barlangok, ahova ma fogok második alkalommal "felmászni", azért írom úgy hogy mászni, mert felfelé nagyon meredek. :)
Nem is tudom összefoglalni milyen szép látvány, ezt látni kellene minél több embernek! Gyerekkoromban mindig jártam Szentkútra mamámékkal, de akkoriban még nem volt ennyire kiépülve a terület. Pár éve már rendezvényterem és étterem is van.
Aki teheti és még nem járt ott, látogasson el oda. A legjobb családi program így vasárnap.
Voltam már ott, a szentkútra emlékszem, hogy olvastam a sok sok üzenetet amit az emberek hagytak ott. Szép hely, de Magyarországon számtalan olyan hely van ami sokkal szebb, csodálatosabb.
Engem zavart az , hogy bár kocsival mentünk de keresztül kellett menni olyan falvakon ahol rettegtem, hogy még véletlenül se legyen az úton egy kis cigánygyerek. Több falú csak cigányfalu..
Mindenhol vannak rossz emberek, nemcsak a cigányoktól kell ma már félni. Az meg hogy Mátraverebélyből a kivezető út siralmas, nem az ő hibájuk hanem a vezetőségé, ott kitelepített családok vannak, de tényleg borzalom látványo.
Egy jól öltözött magyar is képes bármire, csak velük szemben van bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!