Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Derékfájás + visszér + fürdő?

Derékfájás + visszér + fürdő?

Figyelt kérdés

Egy rossz mozdulattal meghúztam a derekamat, napokig alig bírtam felkelni, injekciókat, gyógyszereket kaptam. Már sokkal jobb, tornáztatom is, de nem teljesen jó azért a dolog.

Arra gondoltam, hogy egy fürdőlátogatás jót tenne neki, meleg víz, esetleg megfelelő gyógyvíz.

Viszont van egy kezdődő visszerem is, nem vészes még, de azért évről évre jobban látható. Annak meg gondolom nem tenne jót a meleg fürdő.

Mit javasoltok? Előszöris melyik fürdőt lenne érdemes felkeresni ilyennel mondjuk Budapesten vagy környékén? Másrészt visszérrel fürdőzésre van-e tipp?

2019. júl. 13. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:

"Egy rossz mozdulattal meghúztam a derekamat, napokig alig bírtam felkelni, injekciókat, gyógyszereket kaptam."

Legközelebb megspórolhatod az injekciókat és a gyógyszereket egy kenőccsel, amit a "beállt" derekadra helyileg kell kenni, ez pedig a Diclac 50 mg-os GÉL. Napi 3 x bekened, 3-4 nap múlva akár mehetsz dolgozni :-) Nem vicc, tapasztalat :-) Ismerőseim sokszor hetekig kínlódnak vele - nekem már legalább 6 x állt be a derekam, járatos vagyok a dologban, 3-4 nap után ismét "működőképes" vagyok :-)

A meleg fürdő is jót tenne neki, de visszér ügyben nem vagyok járatos, így inkább nem mondok semmit rá, bocs.

2019. júl. 13. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Hidd el, próbáltam, más miatt mindig van itthon nagy kiszerelésű Diclac. Reggel 8-kor történt, 18 órakor még csak millimétereket tudtam mozogni az ágyban, felkelés vagy ágyban odébb fekvés esélytelen volt. Este kaptam kb 10 apró szurit gerinc mellé, reggel kb 15-20 perc alatt bírtam felkelni, de majdnem hánytam közben. Azon a napon 2-3 órát bírtam ágyon kivül, utána még 3 napig csak segítséggel tudtam felkelni, pedig magas ágy és kemény matrac van,kentem, áztattam, minden volt. Most úgy néz ki a szakszerű gyógytorna segít,de kedvet kaptam fürdőben ázni :)
2019. júl. 13. 14:04
 3/4 anonim válasza:
Ha gyulladás van a derekadban csak rosszat tesz a fürdő.
2019. júl. 14. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
A meleg zuhany alatt mindig jól kilazul. Ezért is gondoltam
2019. júl. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!