Derékfájás + visszér + fürdő?
Egy rossz mozdulattal meghúztam a derekamat, napokig alig bírtam felkelni, injekciókat, gyógyszereket kaptam. Már sokkal jobb, tornáztatom is, de nem teljesen jó azért a dolog.
Arra gondoltam, hogy egy fürdőlátogatás jót tenne neki, meleg víz, esetleg megfelelő gyógyvíz.
Viszont van egy kezdődő visszerem is, nem vészes még, de azért évről évre jobban látható. Annak meg gondolom nem tenne jót a meleg fürdő.
Mit javasoltok? Előszöris melyik fürdőt lenne érdemes felkeresni ilyennel mondjuk Budapesten vagy környékén? Másrészt visszérrel fürdőzésre van-e tipp?
"Egy rossz mozdulattal meghúztam a derekamat, napokig alig bírtam felkelni, injekciókat, gyógyszereket kaptam."
Legközelebb megspórolhatod az injekciókat és a gyógyszereket egy kenőccsel, amit a "beállt" derekadra helyileg kell kenni, ez pedig a Diclac 50 mg-os GÉL. Napi 3 x bekened, 3-4 nap múlva akár mehetsz dolgozni :-) Nem vicc, tapasztalat :-) Ismerőseim sokszor hetekig kínlódnak vele - nekem már legalább 6 x állt be a derekam, járatos vagyok a dologban, 3-4 nap után ismét "működőképes" vagyok :-)
A meleg fürdő is jót tenne neki, de visszér ügyben nem vagyok járatos, így inkább nem mondok semmit rá, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!