Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mesélnétek nekem a Lupa tó-ról?

Mesélnétek nekem a Lupa tó-ról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden tapasztalatok érdekel a Lupa tó-ról.

Köszönöm.

2019. jún. 28. 13:45
 1/4 subrette ***** válasza:
A Luppa-tó kavicsbánya tó Budakalász határában, a 11-es út és a Szentendrei-Duna között, közel a Luppa-szigethez. Bár formálisan tiltott volt, lehetett fürödni benne. A vize szerintem szép tiszta. A keleti és északi partszakasz hallgatólagosan nudi strand volt. Pár éve Gerendai Károly megvette. Azóta fizetős lett.
2019. jún. 29. 07:57
 2/4 anonim válasza:
Nagyon jo! Igazi tengerpart feeling, nekem nagyon bejon. Budapesten szerintem ez a legjobb strand legalabb is nekem a kedvencem. Magyarorszagon egyedulallonak mondanam. Premium beach teljesen megeri a jegyarat.
2019. júl. 1. 19:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Jegyárakat kérhetek?
2019. júl. 3. 10:37
 4/4 apukam válasza:

Felesegemmel es ket kis gyermekemmel mentunk kiprobalni a strandot. Az egyik kisgyerek jegy helyett veletlen felnott VIP jegyet vettem. Nana h nem astak vissza a penzt mikor visszamentem. Tovabba bereltunk egy baldahinos agyat ahol minden iranybol fujtak rank a cigifustot. Hiaba szoltam a berbeadonak h ez igy nem korrekt azt mondtak nem tudnak mit csinalni.

Rossz szaj izzel jottunk el. Nem keszsegessek a szolgaltatok es amugy nem nagy durranas az egesz. Ebbol a penzbol sokkal jobban kijovok az aquva word ben es sokkal sokkal elmenyesebb. Tobbet nem megyunk oda es akit tudok szeretnek lebeszelni a lupa beach rol.

2019. aug. 31. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!