Hová érdemes elmenni gyerekkel Budapesten?
Figyelt kérdés
Egy hatéves fiúról van szó. Járt már Budapesten, de még nagyon kicsi volt, tehát vegyük úgy, hogy még sosem járt ott.
3 napról lenne szó, de az érkezés napjára már van program, a 3. Napon pedig hazautazás, úgyhogy tulajdonképpen 1,5 napot kellene kitölteni, úgy, hogy ugye ne legyen túl fárasztó ebben a nagy melegben.
Már beszéltünk róla, és van is pár dolog, amit szeretne kipróbálni, pl. Metro, hajó, esetleg a sikló. Illetve megtetszett neki a szökőkút a Széll Kálmán téren.
Van ötlet valami tartalmasabb időtöltésre?
2019. jún. 26. 11:17
1/4 anonim válasza:
Margitsziget, Budai Vár. Ha fizetős is szóbajöhet, állatkert.
2/4 anonim válasza:
Pl. Palatinus strand, ott van egy nagy vízi játszótér. A Margitszigeten van, útközben megnézhetitek a zenélő szökőkutat, 11-kor és délután 4-kor van gyerekzene. Én nem nyúznék egy hatévest városnézéssel ebben a hőségben. A hajózás, állatkert is jó ötlet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én is úgy gondoltam, hogy városnézés kilőve, egyébként sem érdekli még az ilyesmi.
Jobban érdekli a játszótér, de ebben az időben az is emberkínzás....
2019. jún. 26. 17:20
4/4 anonim válasza:
Soroksári Molnár-sziget és a Csepel-sziget közt járó kompot (ez az utolsó megmaradt és üzemelő alsó-kötélvezetésű komp az országban!)imádják a gyerekek. Mindkét parton sétány a kirándulához, kacsák, hattyúk, szárcsák ... etetése, pecázás, a Molnár-szigeten a Tündérkert, a Csepeli oldalon az új nagy játszótér. Van HÉV és vonat soroksáron, a Hősök terén a templom mögött szép szökőkút is van ill. a kitelepítési emlékmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!