A Balaton már nem egy jó hely?
A Balaton is annyi emennyibe keríted. Több tucat remek szabadstrand van a mai napig,csak szét kell nézni.
Siófokon voltunk a hétvégén,ingyen strandoltunk,szinte a part mellett ingyen parkoltam.Kaja,üdítő,sör hűtőtáskából.Csak a legenda kedvéért megpróbálkoztunk egy 1100Ft-os lángossal...(felejtős) :-)
Nem versenyképes.
Amikor repülővel, tengerre néző szàllàssal, tengerben fürdéssel, óriási adag, finom kajákkal megúszunk egy nyaralást fele annyi pénzből, mint a Balatonon, akkor nincs értelme az utóbbira menni.
Ráadásul az utóbbin már lassan minden fizetős. A kaja általában pocsék és jó drága. A szállások szintén arany árban mennek.
Külföldön sok tengerparti helyen egy éjszaka szállás egy főre kijön 5 ezerből is..
Itthon minden a lehúzàsròl szól már.
Szerintem a Balatonra úgy van értelme menni, ha az embernek van saját nyaralója. Vagy olyan közel lakik, hogy haza tud járni minden nap aludni és enni.
Maga a Balatoni hangulat jó szerintem, de ilyen árakon kell a fenének.
Görögország, Albánia, Montenegró, Bulgária gyönyörű tengerpartokat tartogat, kis pénzért. De még Ciprus is kihozhatò egy Balatoni nyaralásnàl olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!