Hol van ez az épület? [képpel] Egy filmben láttam ezt az épületet, és azon gondolkodtam hol lehet. Első körben Budára tippelek, mivel ott forgatták a sorozat nagy részét, valamilyen gyárépület lehet. A képek 2012 körüliek, akkor futott a sorozat.
Korábban már mondták, hogy Miskolcon ilyen üzemcsarnokok vannak illetve, írták a csepeli gyártelepet, a budai MOM-ot, a nagyvásártelepet, a Hoffer Albert utcai raktárat, a régi szövőgyárat lőrincen, de sajnos egyik sem az.
Lehetséges, hogy a helyet már lerombolták / átépítették.
A képek: [link]
Köszi
Szia!
Korábban én írtam, hogy a volt LKM területén láttam több hasonló épületet. Nem állítom, hogy 100%-ig igazam van, viszont az érdekelne, hogy Te milyen alapon mondod biztosra, hogy nem az? Kb. 8-10 olyan kéményt találtam, ami a fotódon is szerepel, Ráadásul mindegyik egy üvegoldalú műhelycsarnok mellett található. Aztán arra gondoltam segíthet a vezetékek ill. csövek átvezetésére szolgáló kábelcsatorna látványa..... hát abból is jutott szinte minden épületre pár darab. Szóval, nagy a szórás. Talán megfelelő nagyításban az a kibelezett öreg kék-fehér Robur busz lehetne támpont. Ha lesz kedvem tovább nyomozok, de nekem továbbra is a diósgyőri gyártelep rémlik.
(a végére még tartogatok egy alapos(-nak tűnő) bizonyítékot, de majd..... ;)
Az épületeket google térképen nézegettem 3D nézetben, de nem találtam még meg. Az a busz a sorozat egyik része volt, így szerintem nincs ott alapból.
Az a baj ez egy tipikus gyárépület/ipartelep így elég nehéz megtalálni.
Abban reménykedtem van olyan aki látta már valamikor és tudja melyik ez.
Azért köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!